Raed Arafat: al doilea ordin de carantinare a unei localitati, anulat

Raed Arafat ordin carantina anulat

Raed Arafat, seful DSU, a avut al doilea ordin pentru carantinarea unei localitati anulat de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, o decizie care a surprins foarte multa lume, mai ales ca aceste ordine au venit in baza noii legi pentru izolare si carantina, votata chiar in Parlamentul Romaniei.

Raed Arafat a avut acest ordin anulat pentru doua localitati din judetul Arad in care a fost impusa carantina pentru a preveni raspandirea Coronavirus, astfel ca vorbim despre o situatie neobisnuita cu ordine date in baza unei legi votate de Parlament chiar recent, dupa prea multe dezvateri, ele neavand sustinere legala.

“Admite excepţia lipsei de interes în susţinerea recursului, invocată din oficiu. Respinge recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei nr. 747 din data de 12 august 2020 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca fiind lipsit de interes. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 21 august 2020.”