BRD Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti

BRD Romania a publicat un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca-i folosesti serviciile.

BRD Romania oprire

BRD Romania a publicat un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, si este vorba despre ceva ce trebuie sa ajunga la ochii si urechile tuturor celor care beneficiaza de serviciile oferite de catre banca din tara noastra. Cei de la BRD Romania au anuntat ca maine dimineata urmeaza sa efectueze operatiuni de mentenanta pentru sistemul in baza carora functioneaza cardurile pe care le folosesc clientii sai din toata tara acum.

BRD Romania spune ca aceasta procedura urmeaza sa se desfasoare intre orele 06:00 si 06:30, iar in aceasta perioada sistemul urmeaza sa fie temporar oprit, deci niciunul dintre clienti nu va putea sa se foloseasca de ele. Pentru ca vorbim despre o ora la care foarte multa lume este activa in tara, cei de la BRD Romania isi opresc sistemul la un moment nu chiar atat de potrivit, cand multe persoane merg la munca, sau se pregatesc sa mearga la munca, si nu numai.

BRD Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti

BRD Romania nu va permite nici retragerea de bani de la bancomatele sale, iar impreuna cu ea va fi indisponibila inclusiv reteaua de POS-uri, deci practic infrastructura cea mai importanta a bancii va deveni inutilizabila timp de multe ore. Asta inseamna ca daca vreti sa faceti plati pe undeva, ar fi bine sa retrageti bani de astazi, pentru ca maine intre 06:00 si 06:30 nu veti putea folosi nimic din ceea ce va ofera in mod normal BRD pentru a va desfasura activitatea.

Stimați clienți,Mâine (marți) dimineață vom opri temporar, pentru jumătate de oră, între 06:00 AM și 06:30 AM, pentru…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Luni, 24 august 2020

BRD Romania este a treia banca importanta care desfasoara lucrari de mentenanta in ultimele zile in tara noastra, deci e clar ca e vorba despre o actiune care vizeaza toate institutiile financiare importante de la noi. Public nici BRD Romania, si niciuna dintre celelalte banci care au facut lucrari de mentenanta de acest gen, n-au dezvaluit de ce anume fac aceste actiuni, insa cel mai probabil vom afla si acest lucru in perioada urmatoare.

BRD Romania nu a avut in general probleme cu sistemele sale dupa operatiuni de acest gen, insa pentru ca nu este exclus ca oricand sa apara probleme, e bine sa fiti pregatiti si pentru aceasta situatie, chiar daca e nedorita.