Guvernul Romaniei: redeschiderea restaurantelor analizata pentru aplicare

Guvernul Romaniei redeschiderea restaurantelor aplicare

Guvernul Romaniei se pregateste sa ii multumeasca pe proprietarii de restaurante, dar si romanii din intreaga tara cu o decizie pe care foarte multi o asteptau de si mai muilta vreme, redeschiderea restaurantelor fiind analizata de catre autoritati, desi situatia pandemiei de Coronavirus inca e serioasa.

Guvernul Romaniei are o presiune destul de considerabila aplicata asupra sa de catre detinatorii de restaurante, care vor ca lucrurile sa revina la normal cat se poate de repede, asta chiar daca avem in continuare un numar mare de cazuri zilnice, iar lucrurile nu par sa se indrepte spre finalul fericit pe care si-l doreste toata lumea.

“Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii în spații închise, în restaurante. Aștept evaluarea și în funcție de asta vom lua o decizie.

Astept un punct de vedere si in functie de asta vom stabili un calendar. In cursul acestei saptamani va trebui sa luam o decizie. Se va termina sezonul estival si odata cu scaderea temperaturii va trebui luate masurile pentru a permite usor, usor in conditii de siguranta sa fie luate aceste decizii.”