WhatsApp: Foarte IMPORTANTA Schimbare Secreta din Telefoane

WhatsApp are o foarte importanta schimbare secreta facuta pentru telefoanele utilizatorilor, din intreaga lume, iata ce vei putea face in aplicatie.

WhatsApp curatare

WhatsApp are o foarte importanta schimbare pentru telefoanele utilizatorilor din toata lumea, si vorbim despre ceva de care ar trebui sa stie toata lumea, mai ales ca exista miliarde de utilizatori in toata lumea care folosesc acum aplicatia. Cei de la WhatsApp s-au gandit ca n-ar strica daca pe telefoanele Android ar implementa un sistem special care sa permita vizualizarea intr-un format mai detaliat a spatiului ocupat de catre aplicatie, si fisierele sale.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata aceasta schimbare radicala pentru modul in care afiseaza informatii pentru noi, si puteti vedea ca vorbim despre o rearanjare a informatiilor privind spatiu ocupat de chat-uri, poze, clipuri video, etc. In prima parte a interfetei noii sectiuni cu informatii privind spatiul de stocare ocupat de catre fisiere putem vedea ce procent din spatiul total disponibil in mediul de stocare al telefonului este ocupat de catre WhatsApp si fisierele sale.

WhatsApp: Foarte IMPORTANTA Schimbare Secreta din Telefoane

WhatsApp curatare spatiu

WhatsApp afiseaza in a doua parte a sectiunii toate fisierele care au fost retrimise, si care au fost descarcate in telefoanele noastre, existand optiunea de a le sterge in totalitate pentru a elibera cat mai mult spatiu pentru a salva in telefoane alte fisiere. A patra zona a sectiunii ne afiseaza cele mai mari fisiere din cadrul WhatsApp care au fost trimise, sau primite prin intermediul conversatiilor, astfel ca putem vedea foarte rapid ce ocupa prea uilt spatiu, si trebuie sa dispara.

WhatsApp are in ultima zona a sectiunii si o listare a tuturor conversatiilor care ocupa cea mai mare parte din spatiul telefoanelor noastre, astfel ca putem vedea foarte rapid unde exista problemele cele mai mari. Multumita modului in care este aranjata aceasta sectiune cu informatii, putem afla foarte rapid ce anume trebuie sters dintre toate fisierele care sunt prezente acolo, astfel incat aplicatia WhatsApp sa nu mai ocupe atat de mult spatiu in telefoanele noastre.

WhatsApp lucreaza la finalizarea acestei functii, si o va lansa cand va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, desi nimeni nu stie foarte clar cand anume se va ajunge in acest punct, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce va veni.