ALERTA Politiei Romane emisa astazi pentru cetatenii din tara

ALERTA Politiei Romane meteo

Politia Romana a emis astazi o noua atentionare foarte importanta de care trebuie sa stie foarte multi cetateni din tara in momentul de fata, ea vizandu-i in principal pe cei care in aceasta perioada trebuie sa circule cu masinile pe drumurile publice, indiferent unde merg.

Politia Romana le aduce romanilor in atentie faptul ca un cod portocaliu de furtuni a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie astazi, el vizand o buna parte din tara, si sunt asteptate furtuni si instabilitate atmosferica accentuata, astfel ca soferilor le este recomandat sa circule cu prudenta maxima.

“Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod portocaliu de furtuni valabil pe parcursul zilei de astăzi și un Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabil până marți seară.

Vă recomandăm să conduceţi prudent, să vă asiguraţi temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi să evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase!

De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule!”

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod portocaliu de furtuni valabil pe parcursul zilei de astăzi și un…

Publicată de Politia Romana pe Luni, 24 august 2020