Netflix: Anuntul pentru TOTI Romanii cu Multe SURPRIZE Mari

Netflix fuego

Netflix are un anunt important cu multe surprize mari pentru romanii din toata tara, si vorbim despre noutati care vin ca o veste grozava pentru foarte multi dintre abonatii din tara noastra in aceasta perioada. Cei de la Netflix au anuntat care sunt titlurile ce au fost lansate recent in platforma, sau care vor fi lansate in perioada urmatoare pentru abonatii din toata tara, si desigur ca exista destule surprize foarte bune pentru toata lumea.

Netflix incepe prin a ne readuce aminte de faptul ca sezonul al patrulea din The Crown are debutul pe 15 noiembrie, in timp ce sezonul final al serialului Baby urmeaza sa fie disponibil pe 16 septembrie pentru toti romanii. Filmul Pinnochio va fi deasemenea lansat de catre cei de la Netflix pentru abonati undeva in viitorul nu foarte indepartat, insa deocamdata nu se stie prea clar cand anume ar urma sa se intample tot, desi mai mult ca sigur exista dorinta de a oferi filmul cat mai curand.

Netflix: Anuntul pentru TOTI Romanii cu Multe SURPRIZE Mari

Netflix fuego

Netflix ne spune deasemenea ca pe data de 3 septembrie urmeaza sa fie lansat Young Wallander pentru toata lumea, in timp ce pe 23 septembrie va ajunge Enola Holmes, un alt titlu foarte interesant de care ne vom putea bucura. Saptamana trecuta a fost lansata prima parte din sezonul 5 al Lucifer, dupa cum prea bine stiti, insa impreuna cu el au venit inclusiv Alien TV, Fuego Negro, Hoops, al treilea sezon din Rust Valley Restorers, sau The Sleepover.

Netflix a mai lansat saptamana aceasta cateva titluri foarte interesante, insa platforma de streaming video la cerere are si alte surprize grozave pregatite pentru toata lumea in aceasta perioada de mare interes. Vorbim despre multe noutati atat pentru abonatii din Romania, cat si pentru cei din alte tari, Netflix fiind hotarata sa ne ofere doar cele mai bune titluri de care sa ne putem bucura pentru a face binging atunci cand nu avem alta ocupatie.

Netflix are pregatita o toamna plina de filme si seriale bune, in ciuda faptului ca pandemia de Coronavirus a oprit muilte productii, insa iata ca exista totusi si vesti foarte bune pentru abonati.