Guvernul Romaniei: redeschiderea teatrelor si cinematografelor analizata

Guvernul Romaniei redeschiderea teatrelor cinematografelor

Guvernul Romaniei nu vrea sa permita doar redeschiderea restaurantelor de la 1 septembrie, ci si a teatrelor si cinematografelor, ca parte a unui pachet de masuri de relaxare pe care foarte multi oameni le cer inca de acum cateva luni, dar care probabil nu vor fi aprobate de toata lumea.

Guvernul Romaniei analizeaza astazi posibilitatea redeschiderii teatrelor, cinematografelor, si a restaurantelor, insa stim deja ca Raed Arafat s-a opus acestei idei, si e posibil ca alti experti sa faca acelasi lucru, iar CNSU sa nu propuna redeschiderea acestui tip de activitati pentru a ii proteja pe oameni.

„Mâine vom avea o întâlnire la ora 15,00 şi cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, care a fost solicitată de cele 4 organizaţii profesionale din domeniu. Vom ţine cont şi de punctul lor de vedere, astfel încât să luăm o decizie care, pe de-o parte, să permită reluarea unor activităţi importante din viaţa culturală, reluarea activităţilor economice în spaţii închise de tip restaurant, dar, pe de altă parte, să şi reducem la maxim riscul de răspândire a virusului.”

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentul de semnare a Contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru Drumul Expres Găești-Ploiești

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentul de semnare a Contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru Drumul Expres Găești-Ploiești#LudovicOrban #GaestiPloiesti

Publicată de Guvernul României pe Marţi, 25 august 2020

Articolul precedentTelefoanele Huawei: Decizia MAJORA Luata de catre Companie
Articolul următorLG: Telefonul foarte NEOBISNUIT apare in Primul VIDEO
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.