Telefoanele Huawei: Decizia MAJORA Luata de catre Companie

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii foarte importante care a fost luata de catre companie, iata ce urmeaza sa fie facut pentru ele.

Telefoanele Huawei graba

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii extrem de importante luata de catre binecunoscuta companie producatoare de dispozitive mobile, si nu numai, ea fiind hotarata sa nu se lase intimidata de actiunile americanilor. Mai exact, compania chinezeasca este intr-un plin proces de a aduna cat mai muilte componente pentru telefoanele Huawei care vor fi lansate in urmatoarele luni, dar si anul 2021, procesul fiind unul foarte complicat.

Telefoanele Huawei au nevoie de o varietate de componente de la o varietate de producatori, iar chinezii se chinuie sa se coordoneze cu toti dintre ei pentru a putea produce in continuare fara oprire dispozitivele care le aduc bani. In aceasta idee, pentru telefoanele Huawei sunt produse acum in cantitati mari modemuri 5G, chip-uri Wi-Fi, drivere pentru ecrane, procesoare, si alte componente importante folosite de catre compania chinezeasca.

Telefoanele Huawei: Decizia MAJORA Luata de catre Companie

Telefoanele Huawei au in momentul de fata cumparate in masa componente de la companii precum MediaTek, Realtek, Novatek, RichWave, si nu doar atat, procesul in sine urmand a dura pana undeva pe la jumatatea lunii septembrie. SUA a anuntat ca niciuna dintre companiile chinezesti care fabrica diverse produse folosind tehnologii americane nu mai poate vinde acele produse si catre Huawei fara o licenta speciala, ceea ce va afecta serios telefoanele Huawei.

“Huawei Technologies și furnizorii săi lucrează în permanență pentru a învinge un termen limită pentru guvernul Statelor Unite pentru a trimite cipuri de telefonie mobilă cruciale către producătorul chinez de smartphone-uri, parte a unei represiuni de la Washington, despre care oamenii din interior spun că compania luptă pentru supraviețuire. Principalul producător de smartphone-uri chineze stochează procesoare mobile 5G, Wi-Fi, frecvență radio și jetoane de afișare și alte componente de la dezvoltatorii de cipuri cheie, inclusiv MediaTek, Realtek, Novatek, RichWave și alții”

Telefoanele Huawei ar trebui sa aiba pana pe 14 septembrie adunate vasta majoritate a componentelor folosite acum pentru fabricarea lor, atat pentru modelele vechi, cat si pentru viitoarele modele noi, aflate in dezvoltare. Dupa 14 septembrie, in telefoanele Huawei vor putea fi folosite doar componente care nu sunt produse cu tehnologii americane, si exista un numar foarte redus de asemenea componente din care poate alege compania Huawei.

Telefoanele Huawei au anuntata inca de pe acum de catre analisti o evolutie apocaliptica a vanzarilor, insa o situatie prea buna nu fusese anuntata nici pentru anul acesta, iar realitatea a contrazis in totalitate pe toata lumea.