iPhone 12 vine fara o serie de accesorii incluse in cutie

iPhone 12 accesorii cutie

iPhone 12 va fi pus in vanzare de catre compania Apple fara o serie de accesorii pe care le-am primit cu modelele anterioare de telefoane, totul ca o masura de a maximiza profitul generat pentru aceste modele de telefoane pe care compania americana le vinde.

Telefoanele din seria iPhone 12 vor fi vandute fara incarcator si casti EarPods, astfel ca toti cei care vor dori sa-si incarce noile telefoane, vor trebui sa-si cumpere si un incarcator separat, daca nu au vreunul prin casa, sau daca cumpara pentru prima oara un iPhone.

Apple va lansa un nou incarcator de 20W pentru iPhone 12, insa pentru ca integrarea tehnologiei 5G va creste pretul de productie, a decis sa renunte la accesorii, si sa le vanda separat, profitul generat fiind mai mare, iar experienta clientilor va conta mai putin.

Apple va promova serios si vanzarile AirPods pentru seria iPhone 12, si desigur ca ele vor creste pentru ca oamenii care-si cumpara un iPhone pentru prima oara, si nu au alte casti compatibile cu portul Lightning, sau wireless, nu vor avea cum sa asculte orice cu telefoanele.

“În același timp, Apple va începe să producă în masă cele patru noi modele din seria iPhone 12, care sunt echipate cu capacități 5G, crescând astfel producția trimestrială de smartphone-uri. Costurile BOM ale modelelor iPhone 12 sunt semnificativ mai mari în comparație cu modelele din seria anterioară datorită suportului 5G. Pentru a reduce costurile și a stabiliza prețurile de vânzare cu amănuntul, Apple a decis să vândă iPhone-urile viitoare fără accesorii, cum ar fi căștile cu fir, adaptorul de alimentare etc.”