BRD Romania: Anuntul SPECIAL catre TOTI Clientii din Romania

BRD Romania are un anunt special pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce a decis sa faca banca, si ce trebuie sa stii chiar acum.

BRD Romania emag

BRD Romania este una dintre bancile din Romania care are in mod constant surprize pentru clientii sai din toata tara, iar astazi vorbim despre un nou anunt cu una care este oferita pentru cei dornici sa profite de asa ceva. Cei de la BRD Romania anunta un parteneriat pe carel desfasoara in aceasta perioada cu cei de la eMAG pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a cumpara produse in rate fara dobanda din celebrul magazin online.

BRD Romania spune ca aceasta oferata se aplica pentru cumparaturile care au o valoare de minim 200 de LEI, deci nu puteti cumpara chiar orice in rate fara dobanda, numarul acestora fiind de pana la 36, adica echivalentul a 3 ani de zile. Doar cardul de credit pe care BRD Romania il are in momentul de fata permite achizitiile in atat de multe rate fara dobanda, astfel ca daca aveti un alt tip de card, nu veti putea profita in aceeasi masura de oferta.

BRD Romania: Anuntul SPECIAL catre TOTI Clientii din Romania

BRD Romania nu este singura banca din tara noastra care are o asemenea oferta disponibila pentru clientii sai, iar asta pentru ca diverse alte institutii bancare au promotii similare in aceasta perioada. Totusi, avand in vedere ca BRD Romania are peste 2 milioane de clienti, promotia pe care o deruleaza impreuna cu cei de la eMAG este una dintre cele mai importante dintre toate cele care sunt disponibile pentru clientii din Romania acum.

Cele mai frumoase surprize vin fără dobândă. Achită cu Cardul de Credit BRD la eMAG și ai până la 36 de rate fără dobândă. Detalii pe https://www.brd.ro/card-de-credit.

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Joi, 27 august 2020

BRD Romania are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la cardurile de credit, de la comisioane si pana la simulari cu privire la sumele care trebuie restituite, insa avand in vedere ca vorbim despre rate fara dobanda, scapati de asa ceva. In cazul achizitiilor mari, o oferta de acest gen este o idee foarte buna, mai ales daca nu dispuneti de mii, sau zeci de mii, de LEI pentru a cumpara lucrurile de care aveti nevoie, BRD Romania si eMAG venindu-va in ajutor.

BRD Romania are disponibila aceasta campanie promotionala cu eMAG pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca profitati de oferta cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru cu aceste conditii oferite.