Orange: Anunt GROZAV pentru TOTI Romanii, ce Trebuie sa Stii

Orange are un anunt grozav la care nu se asteptau romanii, iata ce face operatorul de telecomunciatii pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii.

orange sugestii

Orange face astazi un nou anunt surpriza la doar cateva zile dupa ce a uimit romanii cu o alta veste grozava, iar acum vorbim despre o decizie care ar trebui sa fie de interes pentru multi dintre romani. Cei de la Orange au anuntat ca extind programuil Orange Smartphone Tester, disponibil in aceasta pagina, si ca le vor oferi clientilor posibilitatea de a testa inclusiv Huawei P40 Lite incepand din aceasta perioada, daca sunt interesati de aceasta propunere.

Orange a anuntat chiar saptamana trecuta includerea in programuil Orange Smartphone Tester a Samsung GALAXY Note 20 Ultra 5G, si a Galaxy Watch 3, iar acum extinde totul la Huawei P40 Lite, ca o veste foarte buna. Toti cei interesati sa testeze acest telefon de la compania Huawei trebuie doar sa se inscrie in program, si daca vor fi alesi de catre Orange, vor avea ocazia de a testa telefonul pentru o perioada de cateva saptamani, in mod gratuit.

Orange: Anunt GROZAV pentru TOTI Romanii, ce Trebuie sa Stii

Orange le cere tuturor testerilor sa isi scrie si impresiile in cadrul website-ului sau pentru a-i ajuta si pe alti oameni sa aleaga Huawei P40 Lite, daca sunt in cautarea unui telefon din aceasta categorie de produse. Vorbim despre un telefon ieftin, care ofera un set limitat de functii, deci si o experienta limitata, insa pretul dicteaza tot, iar Orange il vinde cu oferte foarte bune pentru abonamentele pe care le are disponibile in momentul de fata in Romania.

Orange a lansat azi programuil de testare pentru Huawei P40 Lite, inscrierile fiind disponibile pana pe data de 7 septembrie, dupa care vor fi alese persoanele care vor testa telefoanele alocate pentru program. Cei de la Orange vor oferi si 5 telefoane Huawei P40 Lite cadou pentru cei dornici sa se bucure de acest program, astfel ca aveti sansa nu doar sa testati telefoanele, ci sa si castigati unul dintre modelele pe care operatorul le ofera acum.

Orange va mai pregati cu siguranta si alte programe de testare pentru telefoanele sale, dar totul dupa lansarea lor pe piata, deci asteptam sa vedem ce va mai pregati Huawei, dar si alti producatori de smartphone-uri.