Orange: ULTIMELE Zile in care ai GRATUIT Aceste Beneficii

Orange a intrat in ultimele zile in care mai are o oferta grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca grupul de telecomunicatii.

orange gigabytes

Orange mai ofera doar pentru cateva zile in mod gratuit unele beneficii de care clientii sai din Romania se bucura de ceva vreme, insa daca inca nu ati facut-o, sau daca vreti sa o mai faceti, atunci ar trebui sa va grabiti. Cei de la Orange inca mai ofera posibilitatea, conform informatiilor din aceasta pagina, de a beneficia de internet gratuit si bani inapoi la reincarcarile facute in tara noastra daca va grabiti sa profitati de aceasta oferta acum.

Orange le ofera inapoi clientilor din toata Romania 10% din suma unei reincarcari facute pentru o cartela prepay, iar in functie de banii pe care ii alocati pentru reincarcare, veti afla si cat primiti inapoi de la operator. Suma de bani pe care Orange o ofera inapoi pentru clienti poate fi refolosita de catre acestia in orice fel de scop doresc, astfel ca puteti sa consumati banii pentru apeluri, internet, orice doriti, fie ca o faceti prin activarea unei optiuni, sau prin alt mod.

Orange: ULTIMELE Zile in care ai GRATUIT Aceste Beneficii

Orange are deasemenea pentru toti clientii de cartele prepay inclusiv un bonus de 50 GB de internet pe care-l ofera in momentul in care o persoana decide sa isi activeze cartela pentru a o folosi in mod obisnuit. Acei 50 GB de internet bonus nu sunt utilizabili inclusiv in roaming, astfel ca nu puteti sa va bucurati de ei decat in tara, dar pentru asta exista multe alte optiuni de care va puteti bucura in momentul de fata, deci aveti de unde sa alegeti.

Orange are o multitudine beneficii gratuite disponibile in aceasta perioada pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca puteti alege dintr-o varietate de oferte interesante care sunt disponibile chiar acum, si care va aduc nu doar internet gratuit. Orange ofera beneficii separate pentru abonati si utilizatorii de cartele prepay, astfel ca fiecare primeste cate ceva diferit in functie de ceea ce are nevoie sa utilizeze in mod obisnuit pe telefonul sau.

Orange mai are aceasta promotie disponibila pana la finalul acestei luni, asa ca mai aveti cateva zile la dispozitie pentru a profita de tot inainte sa dispara in totalitate, si sa nu mai puteti activa vreuna dintre optiuni.