DIGI Romania: Doar Clientii au GRATUIT Aceste Beneficii Mari

DIGI Romania are o serie de beneficii gratuite doar pentru clientii sai din toata tara, iata ce poti primi de la operatorul telecom fara sa platesti.

DIGI Romania plata

DIGI Romania are multe milioane de clienti in toata tara in momentul de fata, si are grija sa le ofere cele mai bune servicii, impreuna cu o serie de beneficii de care acestia se pot bucura, totul la preturi neasteptat de bune. Pe langa abonamentele ieftine pe care DIGI Romania le ofera pentru clientii sai in momentul de fata, compania are si o serie de beneficii foarte bune de care oricine se poate bucura, ele fiind oferite gratuit pentru unii clienti.

DIGI Romania ofera in mod gratuit pentru unii clienti acces la platforma DIGI Storage, cea prin care oamenii isi pot stoca in cloud orice fel de fisiere pe care le au in calculatoare, si le pot accesa de oriunde au nevoie. DIGI Romania are acces gratuit la DIGI Storage pentru clientii anumitor abonamente de internet, iar restul trebuie sa plateasca sume modice pentru a beneficia de acces la aceasta platforma de stocare de fisiere online.

DIGI Romania: Doar Clientii au GRATUIT Aceste Beneficii Mari

DIGI Romania mai are o alta foarte mare gratuitate pentru clientii sai, sub forma platformen DIGI Online, cea care permite vizualizare de posturi TV, si cateva filme, online de oriunde din Romania, oricand. DIGI Romania ofera acces la aceasta platforma in mod gratuit pentru toti clientii sai, indiferent ce fel de servicii au, deci nu e ca in cazul DIGI Storage, unde depinde ce abonament de internet ai pentru a primi acces gratuit la sistem.

DIGI Romania mai are deasemenea si alte cateva servicii gratuite, foarte interesante, de care clientii sai din Romania se pot bucura, dar in cazul acelora este din nou limitarea pentru anumite tipuri de abonamente. Per total, DIGI Romania le ofera clientilor din toata tara in mod gratuit, o serie de servicii care la alti operatori de telecomunicatii fie costa destul de mult, fie nu exista, deci vorbim despre gratuitati care completeaza experienta clientilor.

DIGI Romania are informatii despre toate aceste servicii direct pe website-ul sau, asa ca daca doriti sa aflati mai multe, puteti merge acolo pentru a va informa in legatura cu ceea ce primiti de la companie.