DACIA Duster: Modelul SPECIAL de care NU ai Stiut (VIDEO)

DACIA Duster exista si intr-un model special despre care nu ai stiut nimic pana acum, iata cum a fost gandit acesta, si la ce poate fi folosit.

DACIA Duster este o masina foarte versatila, asa cum v-am mai spus in repetate randuri, si asa cum multi dintre voi stiati deja, masinile celor de la DACIA fiind capabila sa indeplineasca o multitudine de actiuni care le sunt puse in fata. Astazi vedem cum este folosita DACIA Duster in Marea Britanie pentru a-i ajuta pe lucratori din domeniul medical sa ajunga la cazurile care cer ajutorul ambuilantei, inainte ca ambulanta sa ajunga la ei.

DACIA Duster este oferita de catre subsidiara DACIA din Marea Britanie unei comunitati locale, unde asistentii medicali ajung inaintea ambulantelor pentru a le oferi primuil ajutor celor care au nevoie de el in mod urgent. Vorbim despre o comunitate care a primit 40 de modele speciale ale DACIA Duster, care au si unele dotari specifice pentru a fi utile in ceea ce fac lucratorii, iar asa vedem in cate domenii sunt utile aceste masini romanesti.

DACIA Duster: Modelul SPECIAL de care NU ai Stiut (VIDEO)

DACIA Duster nu este folosita de catre serviciile de ambulanta din Romania pentru a trimite asistenti medicali mai rapid la diverse cazuri inainte de ajunga ambulantele, desi cei de la pompieri le folosesc, dar nu pentru probleme medicale. DACIA Duster este mult mai ieftina decat o ambulanta, iar ajutorul pe care-l poate oferi un asistent medical, chiar si fara aparatura unei ambuilante, poate face diferenta dintre viata si moarte, in multe cazuri.

DACIA Duster nu e folosita in serviciul de ambulanta din Romania, insa cei de la SMURD au motociclisti care sunt trimisi la unele interventii, tot fara aparatura unei ambulante, dar cu cunostintele necesare pentru a salva vietile oamenilor. Ideea celor din Marea Britanie este una foarte interesanta, si cu siguranta mult mai ieftina decat a cumpara macar 20 de ambulante, asa DACIA Duster indeplinind un rol mult mai util pentru comunitatea in care e folosita.

DACIA Duster a devenit de curand si o masina principala pentru Politia Romana, un model special pentru autoritatile noastre fiind deasemenea cumparat de catre MAI, desigur cu o serie de dotarl speciale pentru interventiile la care e folosita.