Orange: ULTIMELE Zile in care mai ai GRATUIT Acest Beneficiu

Orange mai are doar in aceste ultime zile un beneficiu gratuit grozav, si vei regreta pe deplin daca vei decide sa nu profiti de ceea ce iti ofera el.

orange nelimitarea

Orange mai are doar aceste zile in care le ofera clientilor din toata Romania un beneficiu complex in mod gratuit, si daca inca n-ati profitat de promotia operatorului, ar fi pacat sa ratati ocazia de a beneficia de asa ceva. Orange si-a anunta clientii din toata Romania ca le ofera in mod gratuit internet, minute si SMS-uri nationale, sau minute internationale, in baza regulilor care sunt detaliate de catre operatorul de telecomunicatii in aceasta pagina.

Orange le cere tuturor clientilor din Romania sa isi plateasca facturile prin intermediul contului pe care-l au in website-ul lor, fie ca o fac prin aplicatie, sau direct de pe website, si vor primi una dintre cele trei gratuitati. Orange ofera nelimitat minute si SMS-uri in retea, 1000 de minute internationale, si internet mobil nelimitat pentru cei care-si platesc online facturile, si trebuie sa spun ca am primit minute internationale, si net nelimitat, pana cum.

Orange: ULTIMELE Zile in care mai ai GRATUIT Acest Beneficiu

Orange le cere clientilor doar acel simplu lucru, adica sa plateasca online facturile pe care le primesc de la operator pentru serviciile de care beneficiaza, astfel ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru a va bucura de aceste gratuitati. Cei de la Orange au aceasta promotie lansata de vreo 2 luni pentru clientii din Romania, insa ea urmeaza sa expire in data de 31 august, iar dupa aceea probabil ca nu va mai fi prelungita, asa ca ar fi bine sa profitati de ea.

Orange vrea sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune conditii pentru a se bucura de ofertele care sunt disponibile in momentul de fata in cadrul retelei sale, iar ofertele cu minute si internet sunt ceva de care oricine se poate bucura. Orange stie ca exista foarte multi clienti care vor sa beneficieze de minute si internet nelimitat, insa aceste beneficii se acorda si in functie de ceea ce are deja disponibil clientul in abonamentul sau.

Orange mai are o alta promotie cu internet gratuit si 10% din banii de reincarcari oferiti inapoi clientilor, insa si aceea urmeaza sa dispara in totalitate chiar din data de 31 august, la fel ca aceasta.