Raiffeisen Bank: Anuntul GROZAV, ce Ofera GRATUIT chiar Acum

Raiffeisen Bank a facut un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit chiar de acum pentru cei din toata tara.

Raiffeisen Bank prietenii

Raiffeisen Bank a revenit astazi cu un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stii chiar acum daca-i folosesti serviciile bancare pentru ca vorbim intr-adevar despre ceva grozav pentru toata lumea. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca inca le mai ofera clientilor din Romania pana la 500 de LEI in mod gratuit daca decid sa-si aduca in reteaua sa bancara prietenii pentru a ii deveni clienti si a ii folosi serviciile in Romania.

Raiffeisen Bank a lansat aceasta promotie cu mult timp in urma pentru clientii sai din toata tara, insa ea revine in forta acum dupa terminarea verii, iar asta pentru ca acum oamenii incep sa revina la scoala, la munca si nu numai. In aceasta idee, cei de la Raiffeisen Bank se bazeaza pe faptul ca actualii sai clienti ar fi dornici sa faca niste bani, si ar fi dispusi sa le recomanda prietenilor sa devina angajati ai banii pentru a se putea bucura de ofertele foarte bune.

Raiffeisen Bank: Anuntul GROZAV, ce Ofera GRATUIT chiar Acum

Raiffeisen Bank ofera cate 50 de LEI pentru fiecare prieten adus de catre un client in reteaua banca pentru a deveni client, pentru un maxim de 500 de LEI la 10 clienti noi adusi in retea de catre actualii clienti. Ideea celor de la Raiffeisen Bank este una foarte interesanta, si merita avuta in vedere de catre oricine vrea sa faca niste bani in aceasta perioada, mai ales ca bonusul oferit de catre banca nu este unul tocmai mic, deci merita avut in vedere.

Raiffeisen Bank nu este singura banca de la care a venit o initiativa de acest gen, alte banci din Romania avand idei similare pentru clientii lor, totul doar pentru a-si creste numarul de clienti care beneficiaza de servicii. Raiffeisen Bank are aceasta noua promotie disponibila pana in data de 31 august, deci mai aveti doar cateva zile in care puteti profita de situatie, si va puteti lua banii pentru prietenii pe care ii transformati in clienti ai bancii.

Raiffeisen Bank are deasemenea si alte promotii pentru clientii existenti, toate fiind listate de catre banca direct pe website-ul sau chiar in momentul de fata, deci va puteti uita cu atentie acolo pentru a vedea ce exista.