Netflix: OFICIAL, Serialul Popular Confirmat pentru Abonati

Netflix i-a surpris pe abonatii din intreaga lume cu un anunt complet neasteptat, iata ce serial a fost confirmat in mod oficial de catre platforma.

Netflix evil

Netflix a pus capat multor speculatii cu privire la un serial pe care il asteptau milioane peste milioane de abonati din lumea intreaga, si a confirmat in mod oficial ca intentioneaza sa il produca pentru clientii sai. Vorbim despre un serial bazat pe povestea Resident Evil, poveste care a fost transformata intr-o serie foarte populara de filme, iar acum cei de la Netflix vor sa aduca totul si in platforma lor sub forma unui serial complet nou.

Netflix prezinta in mesajul de mai jos scenariul pentru episodul 1 al serialului Resident Evil, acesta avand denumirea “Welcome to New Racoon City”, iar de aici va incepe povestea legendarelor personaje din filmele pe care probabil le stiti. In uiltimele luni au aparut foarte multe speculatii cu privire la faptul ca Netflix va produce un serial bazat pe Resident Evil, si iata ca intr-un final zvonurile sunt confirmate in mod oficial chiar de catre compania americana.

Netflix: OFICIAL, Serialul Popular Confirmat pentru Abonati

Netflix spera mai muilt ca sigur ca aceasta serie sa ii aduca noi abonati in cadrul platformei, iar asta chiar daca a reusti sa depaseasca cifra de 170 de milioane de clienti in pandemia de Coronavirus, compania vrea sa creasca si mai mult. Resident Evil este o serie suficient de populara, in special in Asia, pentru a aduce mai multi abonati catre cei de la Netflix, si probabil e de asteptat sa vedem o crestere a abonamentelor in acea szona de pe glob.

Netflix obisnuieste sa isi surprinda clientii din intreaga lume cu anunturi de acest gen, iar ceea ce vedem acum este doar o noua dovada a faptului ca in cadrul companiei se cauta realizarea de creatii cu adevarat grozave. Netflix vrea sa le ofere clientilor sai doar cele mai bune filme si seriale in platforma, iar Resident Evil va indeplini acest obiectiv, chiar daca in acest moment nu se stie foarte clar cam cand ar trebui sa fie lansat in platforma noul serial.

Netflix a avut probleme destul de mari cu productia de filme si seriale in pandemia de Coronavirus din cauza masurilor de restrictie impuse in multe zone de pe glob, insa pe masura acestea sunt ridicate, filmarile incep sa revina la normal.