AirPods 3: Iata cand e Anuntata Lansarea pentru Noile Casti

AirPods 3 2021

AirPods 3 este urmatoarea generatie de casti pe care compania Apple ar trebui sa o lanseze pe pietele din intreaga lume, iar despre aparitia lor se tot vorbeste de ceva vreme, fara ca pana acum sa se concretizeze ceva clar, si probabil ca asta nu se va intampla prea curand.

AirPods 3 ar urma sa fie lansate in prima parte a anului 2021, adica peste multe luni de zile de acum incolo, compania Apple lucrand mai mult ca sigur la acest model nou, dar punerea sa in vanzare nu e deocamdata una dintre prioritatile companiei americane.

AirPods 3 au fost la inceputul acestui an anuntate ca fiind pregatite de lansare in toamna aceasta, dar se pare ca asta nu se va intampla, iar asteptarea pentru noua pereche de casti se va intinde pentru anul viitor, desi nu se stie foarte clar nici atunci cand le vom vedea.

“Inventec este puțin probabil să preia comenzi majore pentru noul gen ‌AirPods‌. Inventec va fi în continuare printre ansamblatorii următoarei generații Apple „AirPods” programate pentru lansare în prima jumătate a anului 2021, dar poate reprezenta 20% sau mai puțin din totalul comenzilor solicitate, potrivit surselor din industrie.”