WhatsApp: SECRETUL Urias pe care TOATA Lumea vrea sa il Stie

WhatsApp este folosita de miliarde de oameni, iar multi dintre ei vor sa afle despre un secret urias, care vine si cu un foarte mare compromis.

WhatsApp recupereaza

WhatsApp este o aplicatie care are peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume in momentul de fata, acestia fiind impartiti intre platformele iOS, Android, sau KaiOS, restul avand o rata de utilizare prea mica. WhatsApp le permite utilizatorilor de ceva vreme sa stearga mesajele trimise catre alte persoane, la o anumita perioada de timp de la trimitere, o functie care pentru unii a adus frustrare, pentru ca nu pot vedea mesajele sterse, daca nu le-au citit cand au ajuns.

WhatsApp nu ofera vreo optiune pentru a recupera mesajele sterse, fie asa, fie cele sterse manual de noi crezand ca nu mai avem nevoie de ele, insa un truc secret va permite sa faceti acest lucru, dar cu un foarte mare compromis. Puteti recupera mesajele sterse din WhatsApp, indiferent cum au fost sterse, dar pentru asta e nevoie sa cedati intimitatea voastra catre una dintre aplicatiile care va ofera aceasta functionalitate chiar acum.

WhatsApp: SECRETUL Urias pe care TOATA Lumea vrea sa il Stie

WhatsApp poate avea clonata baza de date in care ajung mesajele primite, sau trimise, de catre noi, si exista o serie de aplicatii care ofera aceasta functionalitate, ele fiind oferite exclusiv pentru platforma Android. Acele aplicatii salveaza separat toate conversatiile noastre, iar cand primim un mesaj de la cineva prin WhatsApp, acel mesaj e inregistrat si acolo, iar daca interlocutorul il sterge din platforma, din acea aplicatie nu dispare, pentru ca nu are cum.

WhatsApp nu poate bloca aceste aplicatii, ele oferind o functionalitate total contrara celei pe care o are aplicatia principala, insa din pacate asta inseamna ca e posibil si ca mesajele noastre sa ajunga la cei care au facut acele aplicatii. Problema cu sistemele de acest gen este ca nu puteti avea incredere in cei care le fac, iar asta pentru ca foarte multi vor sa profite de faptul ca utilizatorii WhatsApp vor cu disperare sa recupereze unele mesaje sterse, si sunt dispusi sa faca orice, inclusiv sa-si cedeze intimitatea.

WhatsApp a gandit sistemul sau de stergere a mesajelor astfel incat acestea sa nu mai poata fi recuperate pentru ca asa e normal, dar daca folositi aplicatii care va permit sa faceti asta, ar fi bine sa stiti si la ce riscuri va expuneti.