Orange: Anunt pentru Romani, ce Ofera GRATUIT pentru 6 Luni

Orange are un anunt important pentru toti romanii, iata ce a decis sa ofere gratuit timp de 6 luni de zile, si cum poti profita de acest beneficiu major.

Orange divertisment

Orange vine cu o noua surpriza foarte buna pentru toti romanii care sunt dornici sa-i foloseasca serviciile, sau doar pentru clientii care ar dori sa beneficieze de servicii suplimentare, si e ceva ce ar trebui sa stim toti. Cei de la Orange au anuntat, prin aceasta pagina,  ca le ofera tuturor celor interesati nu mai putin de 6 luni de HBO si HBO Go in mod gratuit daca incheie unul dintre abonamentele Love care combina internetul si televiziunea.

Orange ofera in cadrul acestor abonamente acces la internet cu viteze de pana la 1 Gbps, plus pachete de televiziune care va permit sa vedeti zeci de canale in fiecare zi, iar HBO si HBO Go sunt cadoul oferit de catre operator. In perioada starii de urgenta mai toti operatorii au oferit HBO si HBO Go gratuite pentru clienti pentru diverse perioade de timp, cei de la Orange fiind deasemenea printre ei, insa acum au o ofera separata, dar tot foarte buna.

Orange: Anunt pentru Romani, ce Ofera GRATUIT pentru 6 Luni

Orange permite vizualizarea HBO si HBO Go gratuit timp de 6 luni pentru cei care incheie abonamente care au o perioada contractuala de 2 ani de zile, iar asta pentru a-si acoperi costurile cu aceste doua servicii. Dupa cele 6 luni de gratuitate, clientii celor de la Orange vor trebui sa plateasca pentru a avea in continuare aceste beneficii, sau vor renunta la ele, alegerea fiind a fiecaruia, in functie de ceea ce doreste in materie de servicii telecom.

Orange nu e singuru operator care are oferte de acest gen, altii avand deasemenea perioade lungi de gratuitate pentru HBO si HBO Go, astfel ca daca alegeti promotia unei alte companii, s-ar putea sa beneficiati de ceva similar la incheierea contractului. Desigur ca aici vorbim despre Orange, astfel ca in aceasta situatie aveti foarte clar detaliat tot ceea ce primiti fara plata de la operator, si e bine sa stiti de la bun inceput tot ce va este oferit.

Orange are aceasta promotie disponibila acum, dar nu se stie exact pentru ce perioada de timp va fi ea oferita pentru toata lumea, asa ca profitati de ea cat inca maia veti ocazia de a face acest lucru.