Raiffeisen Bank: Veste GROZAVA catre Romanii din TOATA Lumea

Raiffeisen Bank are o veste grozava pentru romanii din toata lumea, iata ce a decis sa faca, si cum ne putem bucura cu totii de ceea ce ne ofera acum.

0

Raiffeisen Bank nichifor

Raiffeisen Bank are un mesaj grozav pentru romanii din toata lumea, nu doar pentru clientii sai, unul de care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca e vorba despre o veste grozava gandita special pentru noi toti. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca maine seara, la ora 19:30 au pregatit un nou spectacol pe care il lanseaza pentru toti romanii, acesta avand denumirea Mos Nichifor, si fiind gandit special pentru cei carora le place teatrul.

Raiffeisen Bank continua astfel serial de spectacole pe care le-a gandit pentru clientii sai din toata Romania, spectacole de care se poate bucura oricine in website-ul bancii, spectacole care mai mult ca sigur sunt de mare interes pentru multa lume. In acest spectacol cei de la Raiffeisen Bank ni-i pun in fata pe Marcel Iures si Ruxandra Maniu doi dintre actorii cunoscuti ai Romaniei, apreciati de catre foarte multe persoane pana acum.

Raiffeisen Bank: Veste GROZAVA catre Romanii din TOATA Lumea

Raiffeisen Bank aduce pe micile ecrane povestea lui Mos Nichifor si a “jupanesicai” Maica in drumuil lor de la Tutuieni la Piatra, iar cei care stiu povestea, vor avea mai muilt ca sigur placerea de a-i vedea pe actori aducand la viata personajele din ea. Desigur ca vorbim despre o povestire de-a lui Ion Creanga pusa in scena pentru romanii din toata lumea in momentul de fata, si totul poate fi vazut in direct pe website-ul celor de la Raiffeisen Bank.

📅 Marți, 1 septembrie, de la ora 19:30, te invităm să ne amuzăm împreună în căruța lui Moș Nichifor!🎭 Te așteptăm în…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 31 august 2020

Raiffeisen Bank are in website-ul sau o multitudine de alte povesti extrem de interesante pe care oricine altcineva poate sa le urmareasca, povesti care ne spun foarte multe din istoria noastra. Raiffeisen Bank are o multitudine de spectacole disponibile in momentul de fata in website-ul sau, si le puteti urmari pe toate la discretie oricand doriti, astfel ca nu trebuie decat sa accesati website-ul lor pentru a vedea ceea ce se intampla.

Raiffeisen Bank mai are pregatite si alte lansari pentru romanii din toata lumea, astfel ca in perioada urmatoare ar trebui sa mai avem parte de niste surprize interesante pregatite de catre banca pentru noi.