Vodafone: Mesaj URIAS pentru Clienti, ce va Incepe de Astazi

Vodafone are un mesaj important pentru clientii sai din toata Romania, iata ce incepe de astazi, si de ce te poti bucura daca esti client acum.

Vodafone open

Vodafone a publicat un mesaj care mai mult ca sigur va fi de interes pentru foarte multi dintre clientii sai din Romania, iar totul vine ca o surpriza foarte buna pentru romanii care in aceasta perioada au nevoie de mai mult divertisment. Cei de la Vodafone au anuntat ca de astazi a inceput US Open, care urmeaza sa dureze pana pe data de 13 septembrie, turneul urmand a fi disponibil pe canalele Eurosport pentru abonatii din toata Romania.

Vodafone le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a urmari canalele Eurosport in momentul de fata, inclusiv cel special 4K, astfel ca puteti vedea oricare dintre meciurile din aceasta perioada la calitate ridicata. Doua saptamani de tenis ar trebui sa va tina ocupati serios daca sunteti fani ai acestui tip de sport, cei de la Vodafone bucurandu-si clientii cu vesti foarte bune din acest punct de vedere, mai ales ca este disponibil inclusiv continut de calitate ridicata.

Vodafone: Mesaj URIAS pentru Clienti, ce va Incepe de Astazi

Vodafone este unul dintre operatorii din Romania care ofera posibilitatea de a urmari posturile de televiziune Eurosport, asta dupa ce la inceputul anului Telekom a decis sa le elimine, generand foarte multa furie in randul clientilor. Vodafone a venit rapid cu includerea posturilor Eurosport in grila sa, ba mai mult, a inclus si versiunea 4K, astfel ca le ofera clientilor ceva in plus in raport cu ceea ce primesc de la alti operatori de telecomunicatii.

Primul turneu de Grand Slam dupa o lungă pauză revine azi la Eurosport!Irina Begu, Sorana Cârstea, Mihaela Buzărnescu,…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 31 august 2020

Vodafone si-a facut un obiectiv din a le oferi romanilor posibilitatea de a vedea transmisiunile sportive importante, astfel ca prin abonamentele sale de televiziune ofera acces la tot ceea ce este disponibil pentru vizualizare. Vodafone este si singurul operator care are in grila sa de canale postul Look 4K, astfel ca per total vorbim despre beneficii speciale de care se bucura clientii sai in momentul de fata in toata Romania.

Vodafone va mai transmite si alte evenimente sportive importante, chiar si in format 4K, deci trebuie doar sa fiti atenti la ceea ce urmeaza sa fie transmis pentru toata lumea in perioada urmatoare.