RCS & RDS: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

RCS & RDS a facut un anunt de ultima ora pentru clientii din Romania, iata ce mai ofera gratuit acum pentru toti cei interesati sa profite de tot.

RCS & RDS pachet

RCS & RDS isi surprinde clientii din toata Romania cu o noua veste foarte buna, ea venind sub forma unui anunt de ultima ora de care toti dintre ei ar trebui sa stie pentru ca vine ca un bonus extrem de bun de care oricine se poate bucura. Cei de la RCS & RDS au readus in activitate o oferta care a disparut de ceva vreme, ea permitandu-le clientilor care activeaza DIGI Online sa beneficieze inclusiv de o luna de gratuitate pentru HBO, si/sau MAXPAK, in Romania.

RCS & RDS a facut anuntul cu doar o ora in urma pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca DIGI Online poate fi activat de catre oricare dintre clienti, indiferent ce serviciu are de la compania romaneasca. Asta inseamna ca indiferent daca aveti un abonament de televiziune, de internet, de telefonie mobila, veti putea activa DIGI Online, si ar trebui sa beneficiati inclusiv de acces gratuit timp de o luna la HBO, MAXPAK, multumita RCS & RDS.

RCS & RDS: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

RCS & RDS este in momentul de fata singurul operator de telecomunicatii care are o oferta de acest gen, adica ofera HBO, MAXPAK, gratuit pentru clienti la simpla activare a unui serviciu de streaming video la cerere. Niciun alt operator din tara noastra nu are o promotie similara cu cea a RCS & RDS, iar asta desi unii ofera HBO gratuit timp de pana la cateva luni daca sunt incheiate contracte de televiziune de catre clientii din Romania.

HBO/MAXPAK cadou 1 lună! 🎁🎁Activează contul #DigiOnline și vezi cele mai noi producții #HBO și pe TV și Online! 😉Activează aici: http://bit.ly/digionline-hbo

Publicată de DIGI Romania pe Luni, 31 august 2020

RCS & RDS a mai avut aceasta promotie acum ceva timp, dar pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca daca n-ati profitat atunci, puteti face asta chiar acum, insa nu puteti sa faceti o noua activare, din pacate. Chiar daca RCS & RDS repeta promotia, doar cei care n-au mai beneficiat de gratuitate pot beneficia acum de ea, astfel ca daca n-ati profitat in trecut, acum nu mai puteti face acest lucru, si e bine sa stiti situatia in care va aflati.

RCS & RDS a anuntat ca oferta aceasta este valabila pana in data de 13 septembrie, deci aveti destul de putin timp la dispozitie pentru a profita de promotie, si a va bucura de tot ceea ce este oferit.