Samsung GALAXY S21: PREMIERA Adusa pentru Lumea Telefoanelor

Samsung GALAXY S21 va veni cu o premiera foarte importanta lansata pentru telefoanele din intreaga lume, iata urmeaza sa fie disponibil pentru clienti.

Samsung GALAXY S21 ram

Samsung GALAXY S21 ar urma sa fie lansat cu o premiera pentru lumea telefoanelor mobile, una la care probabil ca nu chiar toata lumea se astepta, dar una care va da startul unei schimbari in cam toata industria. Mai exact, in Samsung GALAXY S21 ar urma sa fie implementate noi module RAM DDR5 de 16 GB, acestea fiind si cele mai rapide facute vreodata pentru vreun telefon mobil care a fost lansat de catre vreun producator pana acum.

Samsung GALAXY S21 ar urma sa poata transfera date la viteze de pana la 6400 Mbps cu noile module RAM DDR5, iar asta ii aduce un spor de performante de 16% in comparatie cu modulele RAM integrate in Samsung GALAXY Note 20. Noile module RAM vor fi si cu 30% mai mici in comparatie cu actualele module, deci ar trebui sa ocupe si mai putin spatiu in telefoane, lasand loc pentru integrarea altor componente mai importante pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S21: PREMIERA Adusa pentru Lumea Telefoanelor

Samsung GALAXY S21 va veni cu siguranta cu performante foarte bune pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca era de asteptat sa vedem o crestere din acest punct de vedere pentru clienti, iar Samsung merge fix in aceasta directie. Samsung GALAXY S21 va reprezenta un salt major pentru Samsung in materie de performante pentru telefoanele mobile, iar asta ii va oferi un posibil avantaj pe pietele din intreaga lume in 2021.

Samsung GALAXY S21 nu va avea doar module RAM mai performante, ci va veni mai mult ca sigur si cu noul chip Qualcomm Snapdgragon 875, care va oferi o putere de procesare mult mai mare pentru clienti. Separat de asta, Samsung GALAXY S21 ar putea veni si cu alte surprize interesante care sa le ofere clientilor o experienta mult mai buna de utilizare a telefoanelor, dar prea multe detalii deocamdata n-au fost dezvaluite, din pacate.

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung, cel mai probabil in luna februarie, cu o incepere a vanzarilor programata pentru luna martie.