WhatsApp: Versiunea SECRETA de care NU ai Stiut Pana Acum

WhatsApp are o versiune secreta de care nu ai stiut pana in momentul de fata, iata ce este oferit pentru sute de milioane de utilizatori din toata lumea.

WhatsApp familiarizare

WhatsApp este fara discutie una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie din intreaga lume, acest lucru fiind foarte clar confirmat prin numaruil foarte mare de utilizatori, peste 2 miliarde accesand platforma lunar. Ceea ce vasta majoritate a lor cu siguranta nu stiu este ca WhatsApp are separat de aplicatia principala pentru mesagerie inclusiv una separata, care exista de la fel de multa vreme, dar care nu e la fel de populara.

WhatsApp a lansat inclusiv o aplicatie speciala pentru wallpaper-uri pe care utilizatorii sai o pot descarca in momentul de fata pe telefoanele cu sistem de operare Android, ea avand denumirea WhatsApp Wallpaper in Google Play Store. Aceasta versiune speciala lansata de catre companie are 100 de milioane de descarcari adunate in aproape 10 ani de existenta, deci e clar ca nu e nici pe departe la fel de populara precum aplicatia principala.

WhatsApp: Versiunea SECRETA de care NU ai Stiut Pana Acum

WhatsApp familiarizare conversatii

WhatsApp urmeaza totusi sa aiba implementata o schimbare foarte mare, o functie care ne va oferi posibilitatea de a aplica un fundal diferit pentru fiecare conversatie, iar aplicatia WhatsApp Wallpaper va fi in centrul acestui sistem. Cel putin in cazul Android, cei de la WhatsApp vor promova aplicatia WhatsApp Wallpaper pentru a le oferi oamenilor alternative pentru a modifica aspectul fundalului conversatiilor, si a face totul sa para mai pe placul lor cand discuta cu prietenii.

WhatsApp nu va promova aceasta aplicatie si pentru iPhone, cel mai probabil, ea nefiind oferita in App Store de catre compania americana, si e putin probabil ca acum sa fie lansata vreo versiune noua special pentru aceasta functie. Este totusi de asteptat ca aplicatia WhatsApp Wallpaper din Google Play Store sa fie actualizata de indata ce WhatsApp va avea noua functie pentru modificarea imaginii de fundal pentru conversatii, dar mai avem de asteptat pana cand se va intampla asta.

WhatsApp lucreaza la aceasta functie de cateva luni deja, si e posibil ca ea sa fie lansata in 2020 pentru noi, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie facut asa cum trebuie inainte de punerea in distributie la scara larga.