DACIA Duster 3: Anuntul care a SURPRINS foarte Multa Lume

DACIA Duster 3 e legata de un anunt care a luat foarte multa lume prin surprindere, iata ce s-a intamplat cu SUV-urile fabricate de catre DACIA.

DACIA Duster 3 financiar

DACIA Duster 3 reprezinta unul dintre cele mai mari upgrade-uri pe care DACIA le va face pentru linia sa de SUV-uri in urmatorii ani, iar pana acum au aparut informatii diverse cu privire la felul in care va avea loc lansarea noului model. Initial s-a spus ca DACIA Duster 3 va fi lansat undeva prin 2025, 2026, insa dupa ce a inceput pandemia de Coronavirus, termenul a fost avansat cu 2/3 ani, iar asta pentru ca vanzarile au scazut subtantial.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansat chiar si mai devreme daca in 2021 situatia nu va reveni la un oarecare normal, vanzarile actualelor modele scazand in S1 2020 cu 50% in Europa fata de aceeasi perioada a anului trecut, acest anunt luand multa lume prin surprindere. Chiar daca DACIA Duster 2021 este in lucru pentru lansare in Romania, acest model nu va aduce prea multe schimbari pentru clienti, si e improbabil sa genereze cresteri de vanzari doar in baza existentei sale.

DACIA Duster 3: Anuntul care a SURPRINS foarte Multa Lume

DACIA Duster 3 ar fi un upgrade masiv de care s-ar putea bucura foarte multi clienti, iar in baza lui s-ar putea genera o crestere mare a vanzarilor pentru producatorul de la Mioveni, dar asta ar insemna ca lansarea sa fie serios avansata. O lansare a DACIA Duster 3 in 2022, sau 2023 ar putea readuce producatorul roman in fruntea celorlalti din Europa la vanzarile generale, dar asta ar insemna ca si procesul de productie sa fie expediat substantial.

DACIA Duster 3 ar revigora complet linia de masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata, adica exact ceea ce are nevoie compania romaneasca, insa foarte multe lucruri depind de felul in care este gandit totul. Cei de la DACIA vor astepta, probabil sa vada cum decurg lucrurile in 2021 inainte de a lua o decizie clara cu privire la DACIA Duster 3, si mai trebuie avut in vedere contextul general al firmei Renault, care are si alte modele pregatite de lansare.

DACIA Duster 3 va fi oricum o masina extrem de interesanta, care va atrage mai mult ca sigur interes din partea oamenilor, doar ca e greu de spus in ce masura va putea creste vanzarile daca va fi lansata prea tarziu.