DACIA Logan 3: OFICIAL, Anuntul de ULTIMA ORA de la DACIA

DACIA Logan 3 are in sfarsit parte de un anunt oficial de la DACIA, iata ce a dezvaluit compania romaneasca pentru toti cei care asteapta masinile.

DACIA Logan 3 dezvaluita

DACIA Logan 3 are in sfarsit parte de un anunt oficial din partea producatorului roman, iar asta pentru ca astazi a fost publicat teaserul de mai jos, care in mod clar face referire la aceasta masina, dar nu doar la ea. Din imaginea animata de mai jos, putem intelege faptul ca DACIA Logan 3 este una dintre cele trei masini care urmeaza sa fie anuntate in curand de catre DACIA, versiunea Sandero 3, dar si Sandero Stepway urmand a fi dezvaluite.

DACIA Logan 3 era pana acum anuntata ca fiind pregatita pentru prezentare prin octombrie, dar se pare ca planurile DACIA sunt complet diferite, astfel ca putem astepta dezvaluirea chiar saptamana viitoare, daca noile zvonuri se adeveresc. 7 septembrie este una dintre datele anuntate acum de catre presa pentru lansarea DACIA Logan 3, impreuna cu noile Sandero, insa deocamdata totul este pur speculativ, fara ca DACIA sa ofere detalii.

DACIA Logan 3: OFICIAL, Anuntul de ULTIMA ORA de la DACIA

DACIA Logan 3 a fost testata intens in ultimele saptamani pe drumurile din Romania, semn foarte clar ca lansarea a intrat in ultimele faze de pregatire, iar acum avem si un prim teaser oficial pentru tot acest proces. Din moment ce DACIA Logan 3 apare intr-un prim teaser oficial, e clar ca lansarea este extrem de aproape, si ne putem astepta ca anuntul oficial sa vina undeva in cursul acestei luni, si nu chiar atat de tarziu precum este luna octombrie.

Rămâi aproape…Ți se pregătește o surpriză pe care nu vrei să o ratezi!

Publicată de Dacia pe Joi, 3 septembrie 2020

DACIA Logan 3 va aduce una dintre cele mai mari schimbari pentru serie dintre toate modelele de pana acum, aceeasi fiind situatia si cu Sandero, ambele urmand a folosi o versiune low-cost a platformei CMF-B de la Renault Clio V. In ciuda acestui lucru, DACIA Logan 3 ar urma sa aiba faruri si stopuri LED, o noua consola centrala cu un ecran multimedia mai mare, impreuna diverse imbunatatiri facute pentru partea de tehnologie de care beneficiaza clientii.

DACIA Logan 3 ar trebui sa ajunga in reprezentante undeva pe la inceputul anului viitor, la preturi similare cu cele ale modelelor vandute acum, dar ramane de vazut ce anume va fi anuntat in mod oficial de catre producator.