Fortnite: TOP 10 Glitch-uri Gasite in Sezonul 4 (VIDEO)

Fortnite are sezonul 4 lansat de nu foarte mult timp de catre cei de la Epic Games, iar jucatorii inraiti au inceput deja sa descopere problemele pe care compania americana nu prea a reusit sa le rezolve asa cum trebuie inainte ca titlul sa fie pus in distributie pentru jucatorii din intreaga lume.

Fortnite are in clipul video de mai sus prezentate 10 dintre cele mai mari probleme descoperite pana acum, si vorbim despre cateva buguri care in mod normal n-ar trebui sa existe intr-un joc de acest gen, insa iata ca se mai intampla si lucruri nu chiar atat de obisnuite cateodata.

Fortnite are intr-unul dintre glitch-uri un truc foarte interesant, langa Steamy Stacks fiind o zona cu apa in care jucatorii se pot ascunde din cauza problemei descoperite in joc, iar asta creeaza un avantaj important pentru ca ei stau complet nevazuti sub apa fara a le fi afectata viata.

Fortnite are o problema descoperita si cu Stark Robots, iar asta pentru ca daca ei reusesc sa doboare un robot, si reusesc sa-i sparga sistemul de operare, vor obtine o victorie chiar daca sunt omorati imediat dupa aceea, ceva ce in mod normal nu ar trebui sa se intample in joc, dar iata ca se intampla.

Fortnite a avut de-a lungul timpului foarte multe probleme cu actualizarile care au fost lansate, asa ca nu vorbim tocmai despre vreo surpriza acum, deci ramane doar ca fiecare jucator sa vada cum poate profita de toate aceste glitch-uri care apar in mod constant, fara vreo logica, totusi.