Google Maps iti permite sa-ti platesti parcarea de pe telefon

Google Maps plata parcare telefon

Google Maps are o noua functie surpriza lansata pentru utilizatorii din anumite zone de pe glob, aplicatia pentru harti online oferind posibilitatea de a plati pentru parcare, oriunde mergeti, direct din aplicatie, fara a mai cauta un aparat cu care sa faceti acest lucru.

Google Maps ofera aceasta functionalitate initial in SUA, acolo unde Google a incheiat deja un parteneriat cu o companie locala pentru a facilita acest sistem, insa acesta este doar un pas pe care-l face compania americana in procesul de a usura viata utilizatorilor aplicatiei.

Google Maps este cea mai mare aplicatie pentru harti online, deci va puteti imagina cat de benefica ar fi o asemenea functie pentru toata lumea, insa ramane de vazut in ce masura cei de la Google vor decide sa o extinda intai in toata SUA, si apoi in alte zone de pe glob.

“Pentru a face acest proces mai rapid pentru data viitoare, detaliile vehiculului dvs. vor fi salvate în Contul dvs. Google. Suntem încântați să lucrăm cu Passport pentru a ajuta șoferii din Austin să plătească pentru parcare mai rapid și mai convenabil chiar de pe Google Maps ”, explică Vishal Dutta, manager de produs, Google Maps. „Google Pay și Google Maps au reușit să încorporeze fără probleme software-ul Passport, care ne-a ajutat să dăm viață acestei funcții.”