GTA 5 Online: Noutatile GROZAVE Anuntate Saptamana Aceasta

GTA 5 Online adversari

GTA 5 Online are parte de o noua surpriza saptamana aceasta, cei de la Rockstar Games anuntand noutatile pe care le ofera pentru toti cei care se joaca online in cursul urmatoarelor zile, si vorbim despre o serie de noutati foarte interesante care ne sunt oferite chiar de acum.

GTA 5 Online are lansate in platforma online o multitudine de schimbari pentru afaceri, misiuni, si nu numai, existand recompense duble acum pentru Gerald’s Last Play, Bikers vs VIP Results, si pentru toate modurile de joc din Diamond Adversary Series, aceasta fiind o oferta speciala facuta de catre Rockstar.

GTA 5 Online are bonusurile de saptamana aceasta bazate pe activitatea din weekend-ul trecut al celor mai jucate activitati de catre jucatorii din intreaga lume, astfel ca in functie de ceea ce ati facut atunci, acum veti avea parte de anumite surprize, sau dezamagiri, de la jocul celor de la Rockstar Games.

GTA 5 Online are deasemenea noi masini care pot fi castigate la roata norocului, dar si noi tipuri de reduceri care sunt oferite pentru cei interesati sa cumpere masini in aceasta perioada, deci puteti beneficia de sume substantiale luate din pretul de achizitie al masinii pe care doriti sa o cumparati.

GTA 5 Online are toate aceste surprize disponibile pentru toata lumea incepand din momentuil de fata, si in toata perioada urmatoare, astfel ca trebuie doar sa profitati de tot ceea ce este oferit pentru a va bucura de surprizele cu care Rockstar Games incearca sa ne cucereasca in aceasta perioada.