Kaufland: OFICIAL, Anunt pentru TOTI Clientii, este GRATUIT

Kaufland a anuntat in mod oficial o surpriza foarte mare pentru toti clientii din Romania, iata ce este oferit gratuit acum, si cum poti profita de tot.

Kaufland viteza

Kaufland a facut astazi un anunt oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca ei se pot bucura de ceva gratuit care este o surpriza frumoasa pe care lantul de hypermarket-uri le-o face in momentul de fata. Cei de la Kaufland au anuntat ca le ofera gratuit clientilor din Romania posibilitatea de a castiga cate un voucher de cumparaturi in valoare de 150 de LEI daca aduna 100 de puncte bonus in cardurile digitale pe care le pot face in orice magazin din tara.

Kaufland a facut anuntul ca parte a concursului numit “Kaufland racing”, acesta fiind lansat cu ceva timp in urma pentru toti clientii din Romania, 1500 de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare fiind oferite in cadrul sau. Vorbim despre vouchere digitale pe care Kaufland le ofera, ele putand fi folosite doar de catre cei care au si un card de fidelitate digital, deci ar fi bine sa va faceti unul pentru a va putea inscrie in acest concurs foarte interesant.

Kaufland: OFICIAL, Anunt pentru TOTI Clientii, este GRATUIT

Kaufland si-a lansat cardurile digitale cu ceva timp in urma ca o metoda de a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de oferte speciale direct pe telefoanele lor in fiecare zi. Kaufland ofera zilnic la amiaza promotii speciale disponibile doar pentru cei care au carduri digitale de fidelitate disponibile, ele neputand fi achizitionate de catre cei care nu au un asemenea card facut deja si activat in magazinele sale.

Tu câte puncte ai strâns? 😉Fă-ți Kaufland Card Digital, strânge minimum 100 de puncte și intri în marea extragere. 👉https://www.kaufland.ro/racing

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 3 septembrie 2020

Kaufland le permite deasemenea clientilor sa voteze zilnic cate un produs care este oferit gratuit la achizitionarea unui similar din magazine, aceasta promotie fiind valabila de ceva vreme in cadrul tuturor magazinelor. Toate cumparaturile facute de catre clientii Kaufland prin intermediul magazinelor aduc puncte pe cardurile de fidelitate, iar daca adunati 100 bonus, atunci intrati automat in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 1500 de vouchere in valoare de 150 de LEI care va permit sa va cumparati ce vreti din magazinele Kaufland.

Kaufland desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca trebuie sa participati cat aveti ocazia, inainte de a regreta ca ati ratat sansa de a profita de aceasta oferta foarte buna.