Politia Romana: zeci de mii de euro falsificati confiscati

politia romana euro falsi

Politia Romania a facut astazi un nou anunt important, dupa ce in Constanta politistii au reusit sa confiste peste 60.000 de euro, in bancnote de diverse valori, despre care ei cred ca ar fi falsi, mai multe detalii fiind prezentate mai jos.

“În urma unei percheziții efectuate în județul Constanța, polițiștii au ridicat peste 60.000 de euro susceptibili a fi falsificați.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au efectuat, la data de 2 septembrie 2020, o percheziție domiciliară, în municipiul Constanța.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie – august a.c., doi bărbați, în vârstă de 52, respectiv 39 de ani, ar fi plasat în localitatea Lumina mai multe bancnote de euro falsificate.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat 175 de bancnote susceptibile a fi falsificate (însumând 61.400 de euro, în bancnote de 200, respectiv 500 de euro), 2.350 de euro, 14.500 de lei, un autoturism și 3 telefoane mobile.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceștia, urmând ca, astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.”

Vă prezentăm rezultatul unei percheziții din județul Constanța, în urma căreia au fost ridicați peste 60.000 de euro…

Publicată de Politia Romana pe Joi, 3 septembrie 2020