iPhone 12: Vestea Proasta pentru Lansarea cu 5G integrat

iphone 12 pro max mmwave

iPhone 12 va fi prima serie de telefoane ale companiei Apple care va veni cu 5G integrat, insa din pacate vestile nu sunt chiar atat de bune pentru cei care asteptau cu nerabdare aparitia noilor modele de telefoane, pentru ca nu toate vor avea aceleasi tehnologii.

iPhone 12 Pro Max va fi singurul model de telefon de la Apple, din 2020, care va avea integrata tehnologia 5G mmWave, adica aceea care aduce si vitezele de internet cele mai mari, astfel ca restul modelelor vor beneficia de modem-uri mult mai slabe, din pacate pentru noi.

iPhone 12 Pro Max va fi singurul model care va avea suport pentru tehnologia 5G mmWave pentru ca este singurul care poate acomoda atat componentele necesare pentru ea, inclusiv antenele, dar singurul care are si o baterie suficient de mare pentru consumul substantial al lor.

“Doar unul dintre noile iPhone-uri pe care Apple este pregătit să îl anunțe va susține aroma mai rapidă a valurilor milimetrice a serviciului wireless 5G. Toate telefoanele din noua linie iPhone 12 vor accepta serviciul 5G mai lent, dar mai obișnuit, dar numai cel mai mare telefon de ultimă generație din linie, un dispozitiv cu ecran de 6,5 inci numit probabil iPhone Pro Max, va suporta, de asemenea, 5G cu unități milimetrale.”