DACIA Duster 2021: Vestea URIASA, ce a Anuntat OFICIAL Dacia

DACIA Duster 2021 este in centrul unei vesti uriase, iata ce a fost anuntat oficial de catre DACIA, si cat coteaza pentru noile modele de masini.

0

DACIA Duster 2021 mister

DACIA Duster 2021 este modelul facelift de masina pe care multi fani ai brand-ul romanesc, si nu numai, il asteapta pentru lansare in cursul anului viitor, iar un anunt oficial venit de la DACIA ridica multe semne de intrebare vis-a-vis de el. Zilele trecute cei de la DACIA au decis sa publice un teaser prin care au anuntat lansarea noilor DACIA Logan 3, Sandero 3, si Sandero Stepway 3, insa nu a fost dezvaluit nimic in legatura cu noul Lodgy.

DACIA Duster 2021 ar fi trebuit sa ajunga pe piata dupa ce noul model de Lodgy urma sa fie lansat, acesta fiind primul cu 7 locuri, de fapt prima masina de la DACIA care are un numar atat de mare de locuri. In ciuda faptului ca lansarea Lodgy a fost anuntata in mod constant din diverse zone ale Europei, cei de la DACIA n-au inclus-o in teaserul pe care l-au publicat zilele trecute, semn ca DACIA Duster 2021 ar putea fi singurul SUV “nou” de anul viitor.

DACIA Duster 2021: Vestea URIASA, ce a Anuntat OFICIAL Dacia

DACIA Duster 2021 ar avea concurenta pe piata daca Lodgy va fi lansat in versiunea care este dezvaluita acum pentru toata lumea, iar asta pentru ca exista destui care cauta un model de masina care sa aiba mai multe locuri. Daca luam in considerare si faptul ca inclusiv DACIA Duster 2021 nu va veni cu aceleasi schimbari mari precum acest model de Lodgy, atunci vorbim despre o decizie care ar putea costa DACIA vanzari destul de multe.

DACIA Duster 2021 nu a avut nici ea parte de vreun teasing pana acum, insa avand in vedere ca DACIA Duster 3 e la vreo 3/4 ani distanta de lansare, e greu de crezut ca nu vom vedea o versiune facelift lansata acum. DACIA Duster 2021 ar trebui sa mai revitalizeze linia de SUV-uri pe care DACIA o are la vanzare in momentul de fata, chiar daca Lodgy nu va fi pus la vanzare intre timp, insa depind foarte multe si de schimarile pe care le va oferi producatorul roman.

DACIA Duster 2021 ar urma sa fie prezentata anul viitor, la o data care inca nu a fost comunicata, iar pretul sau ar trebui sa fie destul de apropiat de cel pe care-l au actualele modele de SUV-uri vandute de catre cei de la DACIA.