UBER: Schimbarea NEASTEPTATA care a SURPRINS Utilizatorii

UBER a anuntat o noua schimbare neasteptata, care a surprins in bine pe foarte multa lume, iata ce decizie a fost anuntata de catre companie acum.

uber inchirieri

UBER a facut o noua schimbare neasteptata care a surprins in bine foarte multa lume, compania din spatele platformei de ridesharing venind cu o modificare pe care putini o anticipau inainte de a fi anuntata in mod oficial. Cei de la UBER au intrat intr-un parteneriat cu o companie din Marea Britanie pentru a le permite utilizatorilor sa inchirieze masini pe care sa le foloseasca pentru a se deplasa oriunde au de mers, in loc sa initieze o cursa.

UBER a lansat practic serviciul UBER Rent pentru britanici, si puteti vedea mai jos ce fel de masini sunt acum disponibile, insa lista va fi extinsa pentru ca parteneriatul sau include sute de companii care inchiriaza masini. Lansarea din Marea Britanie a acestui serviciu este un experiment pentru cei de la UBER, insa daca el va avea succes, atunci compania vrea sa le ofere si clientilor din Franta, sau Australia, posibilitatea de a inchiria masini prin aplicatie.

UBER: Schimbarea NEASTEPTATA care a SURPRINS Utilizatorii

uber inchirieri masini

UBER le recomanda clientilor sa rezerve o masina cu minim 24 de ore inainte de a o prelua, promitand si reduceri de pana la 25% la preturile de inchiriere, insa totul depinde si de disponibilitatea partenerilor sai. UBER a maia vut in 2018 o tentativa de a oferi un serviciu similar, insa testele de atunci, facute in SUA, au fost rapid abandonate, compania preferand sa le ofere soferilor posibilitatea de a inchiria masini pentru platforma, ei avand nevoie mai mare.

UBER vine totusi cu aceasta idee de inchiriere a masinilor intr-o perioada in care unii dintre cei care faceau curse prin platforma sa nu se prea grabesc sa se mai urce intr-un taxi, preferand masina proprie. Cei care nu au o masina proprie ar putea fi tentati sa inchirieze una prin UBER, mai ales daca procesul este unul foarte simplu, si pot intra foarte rapid in posesia masinii pe care doresc sa o inchirieze de la platforma, asa cum promite si ea.

UBER a lansat acest serviciu in Marea Britanie pentru ca exista acolo si foarte multe firme de inchiriat masini, oamenii sunt obisnuiti sa faca asta, exista optiuni multe, insa in Romania nu va asteptati sa vedeti asa ceva prea curand.