Telefoanele Huawei: Decizia IMPORTANTA, Schimbarile OFICIALE

Telefoanele Huawei au parte de o decizie foarte importanta pe care chinezii au anuntat-o, iata ce schimbari oficiale au fost dezvaluite pentru noi toti.

Telefoanele Huawei au parte de o decizie foarte importanta anuntata in mod oficial de catre compania chinezeasca pentru toata lumea, si in baza ei foarte multe lucruri se vor schimba in cursul lunilor urmatoare in intreaga lume. Mai exact, chinezii sunt hotarati sa-si creasca prezenta in Europa pentru a creste vanzarile pentru telefoanele Huawei, ele scazand simtitor dupa disparitia Google Play Store din ele, dar si din cauza pandemiei de Coronavirus.

Telefoanele Huawei au parte de toata sustinerea companiei chinezesti, ea investind masiv in extinderea prezentei in Europa in momentul de fata, dar si in imaginea companiei, ample campanii de promovarea fiind acum in derulare. Telefoanele Huawei vor fi prezente in noi magazine, impreuna cu multe alte produse, pe care chinezii vor sa le deschida in Franta, Spania, Belgia, Italia, Germania, si Marea Britanie, cateva dintre cele mai importante piete de pe continent.

Telefoanele Huawei: Decizia IMPORTANTA, Schimbarile OFICIALE

Telefoanele Huawei vor avea parte de noi schimari majore in cursul urmatoarelor luni pe masura ce Huawei va fi fortata sa renunte la componentele de top folosite acum in ele, pentru a face trecerea la alternativele pe care le va gasi pentru ele. Sanctiunile din SUA forteaza productia pentru telefoanele Huawei folosind alternative la cele mai performante componente disponibile acum pe piata, iar asta ar putea schimba intr-o buna masura aceste produse.

Telefoanele Huawei vor fi totusi promovate cu tarie de catre chinezi, iar intarirea prezenti in Europa, cresterea AppGallery, sau extinderea centrelor de dezvoltare, au menirea de a face compania si mai puternica, si a ne aduce produse si mai bune. Telefoanele Huawei stau in centrul strategiei Huawei de a ramane in continuare pe crestere, compania neintentionand sa concedieze angajati in urmatoarea perioada, iar cu ajutorul statului chinez va trece fara probleme peste atacurile americanilor.

Telefoanele Huawei urmeaza sa aiba in aceasta toamna parte de o serie de lansari importante la care compania chinezeasca lucreaza de ceva vreme, deci vom vedea o serie de surprize foarte interesante venite din China.