BRD Romania: AVERTIZAREA Importanta pentru TOTI Clientii

BRD Romania are o avertizare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii daca-i folosesti serviciile in tara.

BRD Romania protejare

BRD Romania este una dintre marile banci din tara noastra, iar pentru ca are atat de multi clienti, pentru acestia sunt emise in mod constant diverse tipuri de avertizari, unele dintre ele fiind foarte importante, precum cea de mai jos. Cei de la BRD Romania incearca sa ii tina pe toti clientii din Romania in siguranta atunci cand ii sunt folosite serviciile, fie online, fie oriunde altundeva, insa desigur ca e nevoie de recomandari pentru clienti pentru a nu fraudati.

BRD Romania le spune clientilor din toata Romania sa nu comunice informatii detaliate despre identitatea lor, conturile sau serviciile pe care le au de la banca vreunei persoane care ii apeleaza telefonic si cere aceste date. BRD Romania stie ca exista foarte multi infractori care profita de naivitatea oamenilor si ii suna pentru a le cere informatii confidentiale care nu ar trebui impartasite cu nimeni, astfel ca avertizarile de acest gen sunt extrem de bune pentru toata lumea.

BRD Romania: AVERTIZAREA Importanta pentru TOTI Clientii

BRD Romania protejare clienti

BRD Romania spune deasemenea ca atunci cand primim email-uri care par sa vina de la banca, in cazul in care ele contin link-uri catre diverse website-uri, ar trebui sa ne uitam foarte atent unde anume ne directioneaza acestea. In cazul in care le accesam din greseala, trebuie sa verificam daca adresa web la care am ajuns este una care apartine intr-adevar bancii, daca avem conexiunea securizata prin HTTPS, si daca acel certificat apartine de banca, sau nu.

BRD Romania spune deasemenea ca daca primim prin email, sau SMS, cereri cu privire la informatii personale, sau financiare, nu ar trebui sa le raspundem, si sa contactam banca pentru a fi investicate informatiile transmise catre noi. BRD Romania este mereu vigilenta pentru a descoperi toate fraudele care sunt indreptate impotriva clientilor sai din toata tara, dar desigur ca si noi trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce ne este transmis prin diversele metode de comunicare.

BRD Romania incearca sa isi tina clientii in siguranta, insa depinde foarte mult si de noi pentru a avea intr-adevar parte de siguranta pe care o dorim in momentul in care folosim serviciile bancare oferite de catre banca.