WhatsApp: Noua Functie SECRETA Oferita MILIOANELOR de Oameni

WhatsApp are o noua functie secreta care este oferita pentru milioane peste milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce aduce ea nou acum.

whatsapp suplimentar

WhatsApp are o noua functie secreta implementata pentru toate telefoanele din lumea intreaga, si vorbim despre ceva ce abia a fost descoperit pentru aplicatie, dar schimarea in sine este una foarte importanta pentru utilizatori din toata lumea. Vorbim despre o schimbare care este facuta pentru WhatsApp Web, nu pentru aplicatia WhatsApp dedicata telefoanelor mobile, deci ea este vizibila doar pentru cei care folosesc platforma de pe PC, sau tablete.

WhatsApp are implementata o functie care le permite tuturor utilizatorilor sa seteze ca tema predefinita pentru vizualizare in interfata WhatsApp Web sa fie cea care este setata ca si tema pentru calculator. Vorbim despre o setare care este utila in principal pentru Windows 10, acolo unde exista si API-uri speciale pentru dezvoltatori pentru a implementa aceasta schimare astfel incat WhatsApp sa poata recunoaste care este tema setata pentru sistemul de operare.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA Oferita MILIOANELOR de Oameni

whatsapp suplimentar web

WhatsApp are aici preluata o idee care a fost implementata pentru iOS si Android de ceva vreme, atat Apple, cat si cei de la Google, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a alege ca tema pentru interfata aplicatiei sa fie sincronizata cu cea pentru intregul sistem. WhatsApp Web este separat de aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, deci era normal sa fie nevoie de ceva separat integrat pentru aceasta platforma online, iar cei de la WhatsApp au grija inclusiv de acesti utilizatori, chiar daca totul este oferit segmentat pentru ei.

WhatsApp s-a gandit la utilizatorii din aceasta platforma pentru ca si aici a fost ceruta de foarte multa vreme aceasta implementare pentru o tema intunecata, si iata ca intr-un final ea vine pentru toti utilizatorii. Vorbim despre una dintre cele mai mari schimbari pe care le-a facut WhatsApp pentru aceasta platforma pana in momentul de fata, si una dintre cele mai bune pe care utilizatorii le-au cerut de foarte multa vreme, dar nu le-au primit inca.

WhatsApp are aceasta schimbare lansata deja in interfata WhatsApp Web, deci ramane doar ca fiecare sa caute optiunea prin setari, si sa o activeze pentru a beneficia de un dark mode, sau tema standard setata in sistemuil de operare ap PC-ului, sau tabletei.