CEC Bank: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

CEC Bank a facut un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment daca esti client.

cec bank vigilenta

CEC Bank are un anunt de ultima ora foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, el venind in contextul in care banca incearca sa le ofere clientilor doar cea mai buna si mai sigura experienta de folosire a serviciilor sale. In aceasta idee, cei de la CEC Bank au publicat o avertizare foarte importanta pentru milioane dintre clientii romani, ea atentionandu-i in legatura cu faptul ca trebuie sa se protejeze in mediul online tot timpul.

CEC Bank le spune clientilor din toata Romania sa nu isi divulge PIN-urile, parolele, datele cardului, fie ca e vorba despre numaruil acestuia, data de expirare, si codul CVV2, pentru oricine, indiferent cum sunt cerute aceste informatii. Datele pe care clientii CEC Bank le dezvaluie catre diverse persoane necunoscute pot fi folosite de catre acestea oricand pentru a clona cardurile folosite de catre clienti, ceea ce ii expune pe oameni la fraude serioase.

CEC Bank: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

CEC Bank vigilenta securitate

CEC Bank spune deasemenea ca indiferent daca cererile de furnizare a informatiilor par sa vina de la angajati ai sai, oamenii trebuie sa fie foarte vigilenti pentru ca angajatii sai nu cer asemenea date prin email, SMS, sau chiar telefon. Angajatii celor de la CEC Bank nu vor cere vreodata informatii despre codul CVV2, de exemplu, al cardului, si acela nu trebuie dezvaluit vreodata pentru ca este folosit pentru cumparaturile online, deci va pot fi furati banii de pe carduri.

CEC Bank spune ca nici macar PIN-ul nu trebuie divulgat catre niciun angajat al bancii, nici daca mergeti la vreun bancomat si aveti nevoie de ajutor pentru a il folosi, iar asta deoarece acel PIN poate fi folosit pentru a va lasa fara bani. In aceeasi masura, cei de la CEC Bank le spun clientilor ca nici parolele pentru sistemele de internet banking, sau 3D Secure, motivul fiind acelasi, banii vostri putand fi furati foarte usor daca le dezavaluiti.

CEC Bank incearca sa ii ajute pe clienti sa ramana in siguranta in momentul in care folosesc internetul, iar asta pentru ca indiferent cate masuri de siguranta ar implementa pentru serviciile sale, e nevoie si ca oamenii sa se protejeze.