DACIA Duster: VIDEO, Testul cu Nissan Patrol Y60 si Touareg

DACIA Duster apare intr-un video impresionant in care este comparata cu Nissan Patrol Y60 si Volkswagen Touareg, iata cat de bine se descurca.

DACIA Duster apare astazi intr-unul dintre cele mai interesante teste de pana in momentul de fata, fiind pusa fata in fata cu Nissan Patrol Y60 si Volkswagen Touareg, toate fiind, desigur, plimbate pe un circuit offroad care sale puna la incercare. Niciunul dintre modelele de masini pe care le vedeti aici nu este cel mai recent pentru fiecare brand in parte, dar chiar si asa, vorbim despre automobile care se descurca foarte bine in tot ceea ce fac.

DACIA Duster este versiunea a doua, insa masina in sine are cativa ani vechime, acel Volkswagen Touareg este un model lansat cu destul de multi ani in urma, iar Nissan Patrol Y60 are mai multi ani decat celelalte doua la un loc. In ciuda acestui lucru, atat DACIA Duster, cat si Nissal Patrol Y60, sau Volkswagen Touareg se descurca surprinzator de bine in testele offroad la care sunt supuse, si asta desi au motorizari cu mult diferite.

DACIA Duster Duster: VIDEO, Testul cu Nissan Patrol Y60 si Touareg

DACIA Duster are cea mai slaba motorizare dintre toate, doar 115 cai putere, Nissan Patrol Y6 avand 170 de cai putere, in timp ce Volkswagen Touareg are 240 de cai putere, si desigur ca inclusiv cuplul difera la fiecare dintre ele. Dintre toate cele trei masini, doar Nissan Patron Y60 e o masina gandita si pentru off road, in timp ce DACIA Duster si Volkswagen Touareg sunt masini gandite in principal pentru oras, si escapade ocazionale dincolo de asfalt.

DACIA Duster a demonstrat in repetate randuri ca este capabila sa ruleze fara probleme pe cam orice fel de teren accidentat, iar ceea ce vedem in clipul video de mai sus nu este cu absolut nimic diferit. DACIA Duster reuseste sa tina intr-o buna masura pasul cu celelalte doua masini in acest test, ceea ce este si normal, pana la urma, pentru ca vorbim despre o masina fiabila, versatila, gandita pentru a satisface multe nevoi ale clientilor care o cumpara.

DACIA Duster ar putea avea parte de o imbunatatire si mai serioasa a performantelor sale off road in versiunea urmatoare care va fi lansata de catre DACIA, dar mai multe despre asta vom afla in anii urmatori.