Kaufland: ATENTIONARE pentru Clienti in TOATE Magazinele

Kaufland are o atentionare foarte importanta pentru clientii din toata tara, ea vizand toate magazinele, iata ce se intampla foarte serios acum.

Kaufland ratari

Kaufland este cel mai mare lant de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, si vorbim despre o companie care are magazine in toate conturile tarii, incercand sa deserveasca un numar cat mai mare de oameni. Pentru toti dintre ei, cei de la Kaufland vin cu o atentionare care ar trebui sa fie benefica pentru toata lumea deoarece are menirea de a atrage atentia asupra unui beneficiu major pe care foarte multi il trec cu vederea acum.

Kaufland le atrage clientilor din toata Romania atentia cu privire la faptul ca prin intermediul cardului sau digital ei pot beneficia de oferte speciale in fiecare zi, la amiaza, direct in aplicatia in care acesta poate fi inregistrat. Kaufland Card este acest card special despre care vorbim acum, cei de la Kaufland facandu-l pentru a ii fideliza pe clienti, dar si pentru a le oferi beneficii speciale in baza cumparaturilor pe care le fac in viata de zi, cu zi.

Kaufland: ATENTIONARE pentru Clienti in TOATE Magazinele

Kaufland are in fiecare zi, la amiaza, o serie de oferte speciale de care se pot bucura clientii din toata Romania, si vorbim despre promotii grozave care sunt disponibile doar pentru o perioada limitata de timp. Kaufland anunta aceste promotii in fiecare zi pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, ele fiind disponibile pentru vizualizare doar prin aplicatia sa, iar tot de acolo pot prelua clientii si codurile pentru a le cumpara la reducere la case.

A pune cereale și apoi lapte sau mai întâi laptele în bol și peste cereale?🤔 Aceasta-i întrebarea.😁Fă-ți…

Publicată de Kaufland Romania pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

Kaufland a gandit toata aceasta promotie intr-un mod foarte interesant, astfel ca toti clientii sai din Romania se pot bucura de oferte excelente in momentul de fata, iar asta in conditiile in care multe promotii sunt oferite foarte rar. Kaufland incearca sa le ofere clientilor din toata tara doar cele mai bune reduceri pentru a cumpara produse la preturi cat se poate de bune, iar ceea ce vedem acum pentru acest card digital este o surpriza foarte interesanta.

Kaufland le permite clientilor sa-si faca aceste carduri digitale in oricare dintre magazinele sale din Romania, si ar trebui sa profitati de oferta chiar acum pentru a nu rata sansa unor reduceri neasteptat de bune.