Raiffeisen Bank: Mesajul de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank are un mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce transmite chiar acum banca pentru toata lumea, si cat conteaza.

Raiffeisen Bank seama

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, iar pentru ei vine si un mesaj de ultima ora de care acestia ar trebui sa tina cont foarte serios in momentul de fata. Vorbim din nou despre un mesaj care are legatura cu securitatea conturilor clientilor, o problema foarte delicata cu care se confrunta foarte multe banci, dar care poate fi rezolvata doar cu concursul clientilor care sunt efectiv afectati.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din toata Romania ca nu ar trebui, vreodata, sub nicio forma, sa transmita informatii personale prin intermediul telefonului catre vreo persoana care le apeleaza pentru a le cere aceste date. Vorbim aici despre informatii personale de identificare, adica nume, prenume, adresa, CNP, serie si numar de buletin, insa nici PIN-ul cardului, parolele pentru conturile de internet banking, sau orice altceva similar.

Raiffeisen Bank: Mesajul de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank le spune deasemenea tuturor clientilor ca in momentul in care isi primes cardul de la banca, sa il semneze imediat pe spate, iar asta pentru ca daca la vreun magazin e nevoie de semnatura, cele doua sa fie comparate. In aceeasi masura, Raiffeisen Bankle recomanda clientilor sa nu isi tina in portofel atat cardul, cat si PIN-ul pentru acesta, iar asta deoarece daca portofelul e furat, pot fi retrasi extrem de usor, si de rapid, banii de pe card.

Raiffeisen Bank le spune deasemena clientilor sa nu imparta cardul cu alte persoane din familie, sau prieteni, iar asta pentru ca aceasta este o metoda foarte simpla, si rapida, prin care banii pot disparea de pe carduri, ceea ce s-a intamplat in destule cazuri. In asemenea situatii, cei de la Raiffeisen Bank rareori mai pot face ceva pentru, eventual, a recupera banii care au fost luati, deci trebuie sa fiti extrem de atenti sa nu va aflati intr-o asemenea situatie.

Raiffeisen Bank vine cu aceste recomandari deoarece e foarte important ca toti clientii sa stie cum sa se protejeze intotdeuauna inainte de a ramane fara banii pe care cu greu, poate, i-au strans in conturi.