WhatsApp: Mesaj SECRET care BLOCHEAZA Telefoanele Oamenilor

WhatsApp este afectata de un mesaj secret care poate bloca telefoanele oamenilor din intreaga lume, iata ce se intampla, si ce trebuie sa stii acum.

WhatsApp inspaimantator

WhatsApp este tinta hackerilor din nou, iar asta pentru ca un mesaj secret care poate fi trimis catre telefoanele oamenilor le poate bloca in momentul in care ajunge in conversatiile de pe dispozitive. Puteti vedea mai jos cum arata acest mesaj malitios care blocheaza aplicatia WhatsApp in momentul in care ajunge in conversatiile vizibile de pe telefoane, si vorbim despre o problema foarte mare pentru ca oamenii nu se pot proteja inca.

WhatsApp nu este la prima situatie in care un mesaj cu un anumit set de caractere blocheaza in totalitate aplicatia, sau chiar telefoanele, de-a lungul timpului aparand diverse probleme de acest gen pentru utilizatori. Caracterele respective sunt unele pe care aplicatia WhatsApp nu le poate reda asa cum trebuie, iar in acel moment ea se blocheaza in totalitate, deci utilizatorii nu o mai pot folosi, mai ales daca acceseaza respectiva conversatie.

WhatsApp: Mesaj SECRET care BLOCHEAZA Telefoanele Oamenilor

WhatsApp inspaimantator mesaje

WhatsApp este afectata in oricare dintre versiunile care sunt disponibile in momentul de fata pentru utilizatori, deci nu prea conteaza ce anume folositi, oricare dintre ele este vulnerabila in fata acestui atac cu respectivul mesaj. Nu conteaza nici daca folositi WhatsApp de pe iPhone, sau Android, deci indiferent cum decideti sa utilizati aplicatia, sunteti afectati in totalitate in momentul de fata, si trebuie doar sa incercati sa nu deschideti mesaje necunoscute.

WhatsApp are aceasta problema doar cu versiunile oficiale ale aplicatiei, dar in versiunile neoficiale se pare ca problema nu exista, iar asta din cauza modului in care caracterele sunt redate de catre acele aplicatii. Cei de la WhatsApp trebuie sa-si modifice aplicatia pentru ca ea sa poata reda fara probleme caracterele respective, si asta inseamna ca o actualizare ar trebui sa fie lansata in App Store si Google Play Store pentru ca totul sa revina la normal.

WhatsApp este atacata in acest mod atat prin mesaje care au caractere ce nu pot fi redate de aplicatie fara sa se blocheze, cat si prin trimiterea de vCard-uri care au sute de contacte cu caractere de acest gen, rezultatul final fiind identic.