Vodafone: Anuntul GROZAV facut pentru MILIOANE dintre Romani

Vodafone are un anunt grozav pentru milioane dintre clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca pentru toata lumea, si cat de mult conteaza.

0

Vodafone neratat

Vodafone are un anunt grozav pentru milioane dintre clientii din Romania, si e unul despre care foarte muilti stiau deja, insa cei care nu au aflat inca, au acum ocazia sa afle despre o surpriza foarte buna. Mai exact, cei de la Vodafone inca mai continua oferta grozava cu un concurs numit “Intrebarile Verii”, el avand o serie de premii extrem de interesante disponibile pentru clientii din toata tara in momentul de fata.

Vodafone le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga una dintre cele doua masini Audi A1 Sportback, modelul de mai jos fiind prezentat pentru a ni se demonstra ceea ce poate fi primit de catre clientii care participa la acest concurs. Vodafone le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga una dintre aceste doua masini daca raspund in mod corect la “Intrebarile Verii” de-a l;ungul timpului, si aduna suficiente puncte pentru a beneficia de premiu.

Vodafone: Anuntul GROZAV facut pentru MILIOANE dintre Romani

Vodafone nu are doar aceste doua masini disponibile ca premiu pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, ci are o varietate de alte premii, inclusiv un apartament la Brasov, pe care il ofera spre utilizare pentru o perioada de 1 an de zile catre clienti. Vodafone are diverse alte premii mai mici, inclusiv sute de vouchere pentru magazinul de mobila Vivre, si multe alte oferte grozave care sunt oferite in momentul de fata pentru toti cei interesati sa se bucure de aceasta promotie.

Încheie joaca la viteză maximă! Prinde viteză către unul din cele 2 Audi A1 Sportback cu răspunsuri corecte la…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 7 septembrie 2020

Vodafone nu face totusi situatia prea usoara pentru clientii care vor sa castige unul dintre premiile grozave care sunt oferite, astfel ca va trebui sa munciti putin pentru a avea sansa de a obtine unul dintre ele. Asta inseamna ca trebuie sa raspundeti bine la intrebarile care sunt listate de catre cei de la Vodafone in cadrul concursului care este in momentul de fata activ, si trebuie sa fiti siguri ca raspundeti si bine la ele.

Vodafone mai desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, asa ca daca decideti sa nu participati, atunci exista sanse foarte mari sa regretati decizia pe care o luati, ceea ce nu este tocmai o idee chiar atat de buna.