Netflix: Decizia EXTREM de IMPORTANTA pentru TOTI Abonati

Netflix a anuntat o decizie extrem de importanta care a fost luata pentru toti abonatii din intreaga lume, iata ce se va intampla pentru noi.

netflix predictie

Netflix are un anunt extrem de important dezvaluit de catre unui dintre presedintii companiei americane, Reed Hastings, acesta luand foarte multa lume prin surprindere cu o dezvaluire pe care mai nimeni nu se astepta sa o vada in acest moment. Netflix se pregateste in 2021 sa lanseze mai multe filme si seriale originale decat in anul 2020, iar asta in ciuda faptului ca pandemia de Coronavirus a blocat intr-o foarte mare masura productiile timp de cateva zile, o parte fiind reluate abia recent.

Netflix a confirmat faptul ca nu va lansa la fel de multe filme si seriale originale precum si-a propus, dar in ciuda acestui lucru, intentioneaza sa depaseasca tot ceea ce s-a inregistrat in cursul anului trecut. Netflix a stabilit deja planul de lansari pentru anul 2021, iar daca al sau co-presedinte sustine ca sunt pregatite mai multe filme si seriale anul viitor in comparatie cu anul acesta, e clar ca se lucreaza foarte intens la indeplinirea acestui plan important.

Netflix: Decizia EXTREM de IMPORTANTA pentru TOTI Abonati

Netflix spune ca in Asia si Europa a reinceput sa filmeze pentru seriale si filme care vor fi lansate in platforma in 2020 si 2021, insa in SUA lucrurile sunt mai complicate din cauza faptului ca pandemia de Coronavirus este inca in periculoasa. Netflix avea programate putin peste 400 de filme si seriale pentru lansare in 2020, insa desi e de asteptat sa depaseasca cifra de 371 inregistrata in anul 2019, dar cel mai probabil nu cu chiar atat de mult, in final.

„Anul viitor, am planificat anul – avem o selecție excelentă de conținut. Este încă mai multe originale decât anul acesta. Nu crește la fel de mult pe cât am prognozat prima dată, dar este în creștere de la an la an. Desigur, în Europa producem, în Asia producem. Cu toții suntem plini de speranță pentru un vaccin, astfel încât să putem reveni la o muncă mai intensă.”

Netflix este una dintre companiile care a avut cel mai mult de castigat de pe urma pandemiei de Coronavirus, iar asta pentru ca numarul de abonati a explodat in perioada martie – mai, si continua sa creasca acum. Netflix a devenit o sursa extrem de importanta de divertisment pentru oameni din intreaga lume, iar asta nu se va schimba prea curand pentru ca inca exista tari in care pandemia de Coronavirus tine oamenii mai mult in case.

Netflix va incerca sa continue productia de filme si seriale acolo unde poate, dar e destul de clar faptul ca lucrurile nu vor fi chiar atat de simple precum isi imagina compania cu doar cateva luni in urma.