iPhone 12: Apple Ordona Inceperea Productiei pentru Noile Telefoane

iPhone 12 productie septembrie

iPhone 12 este noua serie de telefoane pe care compania Apple o va lansa in toamna acestui an pentru clientii din intreaga lume, iar astazi aflam si cand anume ar urma sa inceapa inclusiv productia pentru unitatile care vor fi puse in vanzare de catre americani.

iPhone 12 va intra in productie chiar luna aceasta, versiunea cu ecran de 6.1 inch care va inlocui iPhone 11 in oferta Apple fiind produsa initial, ea insumand cam 40% din totalul de unitati care ar fi fost comandate de catre cei de la Apple pentru a fi puse in vanzare.

iPhone 12 este o serie de patru telefoane, insa celelalte modele vor intra in productie la Apple ceva mai tarziu, si vor fi lansate cel mai devreme pe final de octombrie, sau abia in noiembrie, deci mai avem destul de asteptat pana cand vor aparea in magazinele Apple.

“Apple a depășit bordurile de călătorie și alte întreruperi ale coronavirusului pentru a începe producția inițială a iPhone-urilor sale 5G la jumătatea lunii septembrie, reducând întârzierea producției la doar câteva săptămâni în loc de luni. Producția va începe la o scară limitată, producția de masă urmând să înceapă treptat între sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie.”