CEC Bank: AVERTIZARE foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

CEC Bank are o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum cu privire la mesajul transmis.

CEC Bank protejare

CEC Bank are o extrem de importanta avertizare de care ar trebui sa stie toti clientii sai din Romania pentru ca sunt fara dubiu vizati de ceea ce se intampla, si n-ar trebui sa se gandeasca la faptul ca nu trebuie sa se protejeze. CEC Bank a emis o avertizare importanta pentru clientii sai din toata tara, prin care ii anunta in legatura cu metodele prin care se pot feri de fraudele online, care au loc tot mai des in aceasta perioada la nivel national.

CEC Bank ofera o serie de recomandari de care oricare dintre clientii sai din orice zona a Romaniei ar trebui sa tina seama, iar asta pentru ca nu conteaza de unde esti, poti fi oricand vizat de cei care vor sa-ti faca rau. Cei de la CEC Bank isi incep seria de recomandari cu informatii care au legatura cu pandemia de Coronavirus, astfel ca le spun romanilor sa verifice cu mare atentie companiile care vand echipamente medicale de protectie.

CEC Bank: AVERTIZARE foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

CEC Bank protejare clienti

CEC Bank spune deasemenea ca romanii ar trebui sa fie extrem de atenti la organizatiile care pretind donatii spunand ca sunt implicate in lupta impotriva Coronavirus, foarte multe fraude fiind facute prin scheme de acest gen. In aceeasi masura, cei de la CEC Bank ii avertizeaza pe romani in legatura cu inselatoriile facute prin email-uri in care se solicita informatii medicale cu privire la ei, acestea trebuie verificate cu mare atentie inainte de a oferi date, solutia cea mai buna fiind sa le ignorati total.

CEC Bank avertizeaza oamenii sa nu ofere date personale, parole, etc, catre oameni care se prezinta ca fiind reprezentanti ai unor bani, sau institutii ale statului roman, deoarece pot fi infractori. In final, cei de la CEC Bank le spun romanilor sa aiba foarte mare grija ce fel de link-uri deschid din email-uri, sau de pe retelele de socializare, si sa aiba atentie la hartile care spun ca prezinta informatii actualizate cu privire la cazurile de Coronavirus.

CEC Bank vine cu aceste avertizari pentru a ii ajuta pe clientii romani care pot fi pacaliti foarte usor de catre cei care vor sa le faca rau, iar din pacate exista foarte multi care se ocupa cu practici de acest gen in aceasta perioada.