Guvernul Romaniei: anunt despre revenirea la starea de urgenta

Guvernul Romaniei asigurari stare urgenta

Guvernul Romaniei are o luna extrem de grea in fata, cu reinceperea scolii si organizarea alegerilor locale, insa inca exista o foarte mare intrebare care a ramas in gandul multor romani, mai exact revenirea la starea de urgenta daca numarul cazurilor noi de Coronavirus va creste prea mult.

Guvernul Romaniei nu ia in calcul o revenire la starea de urgenta, primul-ministru Ludovic Orban confirmand acest lucru pentru toata lumea, el spunand ca nu exista acum vreun scenariu in discutie care sa prevada revenirea la starea de urgenta pentru tara noastra, deci puteti sta linistiti.

“Nu există un astfel de scenariu, după cum vedeţi, de cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar am avut două săptămâni o uşoară tendinţă de descreştere a numărului de cazuri. Sigur, descreşterea nu e aşa cum ne-am dori-o, dar situaţia este sub control, am limitat răspândirea virusului, capacitatea de tratare nu este depăşită, toate structurile sistemului de sănătate au posibilitatea şi fac faţă la situaţia în care ne găsim. Nu există aceste ipoteze”, a spus Orban, întrebat dacă există varianta ca România să se întoarcă la starea de urgenţă şi lockdown.”

Participarea premierului Ludovic Orban la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”

Participarea premierului Ludovic Orban la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”#LudovicOrban #VirgilPopescu #LucianBode #Mehedinti

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 11 septembrie 2020