Politia Romana: Mesajul IMPORTANT pentru MILIOANE de Romani

Politia Romana scoala

Politia Romana a publicat un mesaj important pentru milioane de romani care in perioada urmatoare vor trece iar prin procesul anual, care anul acesta va fi mult mai complicat, de a isi trimite copiii la scoala, doar ca acum va exista si o divizie speciala dedicata sigurantei elevilor.

Politia Romana are aceasta divizie speciala facuta chiar acum la inceput de an scolar de catre Ministrul Afacerilor Interne, si e una speciala care are grija de copiii din toata tara, astfel ca acum milioane de parinti ar trebui sa se simta mult mai in siguranta cand isi trimit copiii la scoala.

“Odată cu debutul anului școlar, Poliția Siguranță Școlară își va începe activitatea. Polițiștii de la această structură vor acționa exclusiv pentru un mediu școlar sigur, pe toate aspectele ce privesc elevii și profesorii.

Polițiștii de la siguranță școlară vor dezvolta parteneriatul poliție-școală-comunitate, în vederea realizării unui proces educațional antiinfracțional și antivictimal.”

Odată cu debutul anului școlar, Poliția Siguranță Școlară își va începe activitatea. Polițiștii de la această structură…

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020