WhatsApp: SECRETUL Descoperit, Iata Noua Functie SPECIALA

WhatsApp are o noua functie speciala descoperita pentru telefoane, iate ce secret a incercat sa ascunda compania americana in aplicatia pentru noi.

whatsapp opacitate

WhatsApp are un secret nou descoperit pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, si vorbim despre o functie speciala care exista in cadrul aplicatiei, si care va aduce o schimbare foarte interesanta pentru toata lumea. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat o noua functie in versiunea beta pentru Android a aplicatiei proprii, ea urmand a ne oferi posibilitatea de a modifica opacitatea wallpaper-urilor pe care le setam in interfata de chat.

WhatsApp adauga aceasta functie dupa ce a implementat optiunea de a schimba fundalul oricarei conversatii, iar adaugarea acesteia separate vine probabil ca sa faca intreaga experienta si mai buna pentru toata lumea. WhatsApp nu a oferit vreun detaliu pentru aceasta functie noua si speciala, ea fiind ascunsa printre cele care sunt deja disponibile in versiunea pentru Android a aplicatiei, astfel ca a fost descoperita de catre cei care o testeaza.

WhatsApp: SECRETUL Descoperit, Iata Noua Functie SPECIALA

whatsapp opacitate wallpaper

WhatsApp a implementat un slider pe care trebuie sa glisam pentru a alege opacitatea wallpaper-ului care este setat pentru folosire, astfel ca avem posibilitatea de a alege rapid nivelul de transparenta al acestuia. Cat de utila va fi aceasta functie noua e greu de spus in momentul de fata, dar e clar ca WhatsApp vrea sa ne ofere o experienta cat mai buna de folosire a aplicatiei sale, si schimbarea aceasta secreta indeplineste acest rol important.

WhatsApp incepe sa aiba tot mai multe functii pentru personalizare implementate de catre compania din spatele aplicatiei, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru noi, chiar daca in final toate acestea vor avea nevoie de timp pentru lansare. Chiar daca WhatsApp are aceasta noua functie integrata si disponibila in momentul de fata, nu se stie foarte clar cam cand va fi oferita ea in mod oficial pentru toata lumea pentru ca trebuie testata temeinic inainte.

WhatsApp va incerca sa ofere schimbarea cel mai probabil pana la finalul acestui an, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca ea sa fie 100% pregatita, altfel experienta de folosire va fi una foarte proasta.